Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Probleme pentru Inna în Turcia. Obligată să facă test și să se întoarcă în țară
WhatsApp
Interpreta Inna, care a aterizat în districtul Corlu din Tekirdag, în drum spre Istanbul, unde urma să-și promoveze noua piesă, și-a anulat programul și s-a întors în România ei cu o mașină. 
Inna, testată anti-COVID în Turcia, înainte a se întoarce acasă. Renumita interpretă și-a anulat programul din Istanbul

Avionul în care se afla Inna a aterizat în districtul Corlu din Tekirdag, din cauza vremii nefavorabile din Istanbul. Prin urmare, renumita interpretă și-a anulat programul din Turcia și s-a întors în România, pe cale terestră. Înainte de a părăsi zona de Frontieră Kapikule, Inna a făcut un test PCR într-un spital privat din Edirne.

Presa turcă scrie că Inna luase un zbor din România, urmând să ajungă la Istanbul, pentru a-și promova noua piesă. Cum avionul în care se afla Inna nu a putut ateriza pe aeroportul din Istanbul din cauza ninsorilor și a unei furtuni puternice, aeronava a fost deviată către aeroportul Tekirdag Corlu Ataturk, scrie haberler.com.

Cântăreața a stat la un hotel și și-a anulat programul de la Istanbul și s-a întors în țara sa pe cale terestră. Deoarece Bulgaria solicită un test PCR celor care intră în țară, Inna și-a făcut un test PCR la un spital privat din Edirne în jurul orei 02:00.

Personalul spitalului s-a grăbit să facă poze cu Inna, care a părăsit, ulterior, zona de frontieră Kapıkule, după ce a stat aproximativ 2 ore la spital, având rezultatul negativ al testului COVID.

Panică pe aeroportul din Istabnul. Acoperiș prăbușit din cauza stratului gros de zăpadă 

 

Traficul aerian a fost suspendat, luni, pe Aeroportul din Istanbul, din cauza ninsorilor abundente, iar o parte a acoperişului terminalului cargo, aflat în construcţie, s-a prăbuşit, informează presa turcă.

În ultimele zile, în Istanbul au fost ninsori abundente. Compania aeriană care administrează Aeroportul din Istanbul (IGA) a anunţat suspendarea tuturor curselor aeriene, din cauza ninsorior abundente şi vizibilităţii reduse, informează cotidianul Hurriyet.

Conform unor surse citate de publicaţia Daily Sabah, o parte a acoperişului terminalului cargo, aflat în construcţie, al Aeroportului din Istanbul s-a prăbuşit, dar nu nimeni nu a fost rănit.

Și traficul rutier este afectat puternic de viscol. Mii de persoane au rămas blocate în trafic din cauza viscolului. În zona Küçükçekmece, drumul D-100, care face legătura între Edirne şi Istanbul este închis circulaţiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel