- brânză de vaci 300 grame
- unt - 50 grame
- apă minerală - 1/2 linguriță
- smântână - 60 grame
- ouă - 2 bucăți
- stafide - 100 grame
- făină de grâu - 1 lingură
- zahăr - 4 linguri.
Amestecă brânza de vaci cu ouăle, smântâna și zaharul.
Înmuiați stafidele în apă fierbinte timp de 10 minute. Topiți untul într-o baie de apă. Pune stafidele și untul în brânza de vaci. Adăugați făină cu apa minerală și amestecați.
Pasați bulgării mari de brânză de vaci.
Ungeți tava pentru pască cu unt și întindeți aluatul de brânză de vaci.
Setați programul de coacere pentru 25-30 de minute.
La sfârșitul programului se mai lasă în cuptorul cald încă 10 minute.
Tăiați în porții la servire. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News