Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Probabil cea mai bună și simplă rețetă pentru PASCĂ. Notează-ți de acum rețeta!
WhatsApp
Această pască este probabil cea mai simplu de preparat și foarte bună pentru toată lumea. 
Rețetă autentică de Pască: Deliciu tradițional pentru Sărbătorile Pascale / FOTO: captură YouTube @Idei de retete

Pască cu brânză de vaci - Ingrediente

 

Pască cu brânză și ciocolată, fără aluat. Rețeta vedetă a mesei de Paște și secretul care o face extrem de ușor de pregătit

- brânză de vaci 300 grame

- unt - 50 grame

- apă minerală - 1/2 linguriță

- smântână - 60 grame

- ouă - 2 bucăți

- stafide - 100 grame

- făină de grâu - 1 lingură

- zahăr - 4 linguri.

Pască fără aluat, rețeta care sparge topurile în fiecare an de Paște. E ușor de făcut și are un gust divin

 

Pască cu brânză de vaci -  Mod de preparare

 

Amestecă brânza de vaci cu ouăle, smântâna și zaharul.

Înmuiați stafidele în apă fierbinte timp de 10 minute. Topiți untul într-o baie de apă. Pune stafidele și untul în brânza de vaci. Adăugați făină cu apa minerală și amestecați.

Pasați bulgării mari de brânză de vaci.

Alternativa pentru tradiționala Pască, cu multă cremă de brânză. Secretul care o face extrem de ușor de pregătit

Ungeți tava pentru pască cu unt și întindeți aluatul de brânză de vaci.

Setați programul de coacere pentru 25-30 de minute.

La sfârșitul programului se mai lasă în cuptorul cald încă 10 minute.

Tăiați în porții la servire. Poftă bună!

Pască tradițională cu brânză dulce și aluat pufos. Cum se prepară cel mai bun desert de Paște al românilor

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel