Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a răzgândit Dăncilă (surse)
WhatsApp
Deși în urmă cu două săptămâni Viorica Dăncilă excludea o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale, de ieri aceasta s-a răzgândit.
Sursa foto: gov.ro

Se pare că motivul pentru care Dăncilă ar fi revenit asupra declarației ar fi rezultatele proaste obținute de colegii ei de partid, care și-au anunțat dorința de a candida în toamnă.

Șefa PSD s-ar afla cu câteva procente înaintea liderilor PSD testați, la capitolul notorietate, la egalitate cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susțin surse politice pentru Hotnews.

"Așa cum arată rezultatul sondajelor, Teodorovici, Fifor și Nicolae nu au șanse să ducă partidul în turul doi la prezidențiale. Dăncilă a fost testată la capitolul notorietate ca lider de partid, nu ca și candidat la alegerile prezidențiale. În momentul de față însă este singurul lider PSD cu un procent asemănător cu cel al lui Tăriceanu", au explicat sursele HotNews.ro.

Viorica Dăncilă a declarat ieri, într-un interviu la DCNews.ro, că dacă partidul îi cere, își va asuma candidatura la prezidențiale.

"Dacă nu există o altă opțiune care efectiv să ne ducă spre turul II, dacă partidul îmi va cere, nu voi face un pas înapoi, dar opțiunea mea este să merg în spatele altui candidat", a declarat Dăncilă, la DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel