Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primarul din Brăila: "Victorie! Fără mască! Decât o viaţă SLUGĂ, mai bine 4 ani VULTUR"
WhatsApp
Primarul din Brăila, Marian Dragomir, declarat împotriva purtării obligatorie a măștii în toate spațiile publice, a postat un mesaj în care declară „Victorie”, în condițiile în care în oraș nu s-a ajuns la rata de infectare de 3 la mie: „Garantează cineva că dacă purtăm masca nu ne infectăm?”.

„VICTORIE !!! FĂRĂ MASCĂ ÎN BRĂILA !!! O poartă doar cine vrea !!!” - așa își începe primarul postarea.

Acesta menționează că va respecta întotdeauna legea, chiar și atunci când nu îi convine, dar va folosi toate mijlocele legale pentru a apăra drepturile și libertățile brăilenilor și va iniția procedura de modificare a hotărârilor și legilor „abuzive”.

„Conform Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență 49/13.10.2020 aprobată prin Hotărârea Guvernului 856/14.10.2020 în Brăila, deoarece sunt sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori, masca trebuie purtată doar în:

- pieţe
- târguri
- zone de aşteptare (staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea)
- faleza
- zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje
- exteriorul obiectivelor turistice
- zonele pietonale comerciale
- proximitatea instituţiilor de învăţământ până la o distanţă de 50 m de intrarea în perimetrul şcolii”, scrie edilul.

 

Dragomir: "Am spus odată – DECÂT O VIAȚĂ SLUGĂ, MAI BINE 4 ANI VULTUR!!!"

 

Acesta le transmite brăilenilor că atunci când se plimbă în Parcul Monument, Grădina Mare sau oriunde în Brăila, cu excepția locațiilor enumerate anterior, masca nu este obligatorie, dar cei care doresc o pot purta.

„Persoane mai temătoare spun … 'dar dacă nu purtăm masca o să crească cazurile'. Eu îi întreb, cu tot respectul - garantează cineva că dacă purtăm masca nu ne infectăm? Există un studiu oficial? Personalul DSP Brăila a purtat mască, a respectat regulile … și totuși s-a infectat !!! Unii mi-au spus - 'Au trecut alegerile, ești 4 ani primar …. stai liniștit … nu te pune contra curentului ….' Am spus odată – DECÂT O VIAȚĂ SLUGĂ, MAI BINE 4 ANI VULTUR!!! Nu sunt 'vultur', este doar un proverb românesc adaptat. O să rămân mereu același om sincer și nu mă voi vinde pentru un post sau interes personal”, scrie Marian Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel