Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primarul din Bistrița, INFECTAT cu COVID-19. Orașul e în CARANTINĂ
WhatsApp
Ioan Turc, primarul orașului Bistrița a anunțat că are Covid 19. După ce a aflat rezultatul testului, el s-a izolat la domiciliu. Edilul șef a renunțat temporar la o parte din responsabilități, dar va continua să lucreze de acasă. 
Sursa foto: Facebook

Ioan Turc, primarul orașului Bistrița, a anunțat pe Facebook că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. El a dezvăluit că în noaptea de joi spre vineri a avut simptomele Covid 19 și vineri s-a testat, rezultatul fiind pozitiv. Ca urmare, edilul șef s-a izolat la domiciliu, de unde va continua să lucreze.

Totuși, ca o măsură de prevedere, Turc a distribuit o parte dintre responsabilitățile funcției de primar.

„Deoarece astă-noapte am prezentat simptome, azi m-am testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul este pozitiv. Prin urmare, mă voi izola la domiciliu pentru 14 zile. Voi delega sarcini, dar voi fi și în regim de telemuncă, urmârind modul în care sunt realizate obiectivele Primăriei Bistrița. Deși au existat mulți angajați infectați cu SARS-CoV-2 în ultima perioadă, activitatea în folosul cetățenilor trebuie să continue în condiții cât mai aproape de normalitate”,a scris, pe Facebook, Ioan Turc, primarul orașului Bistrița, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel