Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu (PNL), vizat de percheziţii ale procurorilor DNA
WhatsApp
Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, este vizat, joi, de o serie de percheziţii ale procurorilor DNA.
Iulian Dumitrescu (PNL)

Potrivit surselor citate de Agerpres, percheziţii au loc la domiciliul lui Iulian Dumitrescu, dar şi la mai mulţi membri ai familiei, printre care şi la sora acestuia.

Vezi și:  Iulian Dumitrescu (PNL) șeful CJ Prahova, adus oficial la DNA pentru audieri; acuzații de luare de mită

 

Sursele menţionate au arătat că preşedintele CJ Prahova ar fi suspectat de luare de mită şi fals în declaraţii, iar ancheta ar viza modul prin care ar fi fost încheiat contractul de proiectare şi execuţie a centurii oraşului Mizil din judeţul Prahova.

Iulian Dumitrescu este unul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL. A fost unul dintre principalii pretendenți din PNL pentru a prelua Ministerul Transporturilor în guvernul Nicolae Ciucă.

Iulian Dumitrescu ar urma să fie adus la sediul central al DNA pentru audieri după efectuarea perchezițiilor domiciliare, au precizat pentru G4Media.ro sursele citate. Percheziția vizează și reședința din cartierul de lux Stejarii din nordul Capitalei, în care Dumitrescu ar avea un apartament de 800 de mp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel