Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Premierul Ciucă: Guvernul aproape a finalizat măsurile de sprijin în domeniul energiei. Vor fi anunţate joi
WhatsApp
Premierul Nicolae Ciucă spune că Guvernul este „aproape” de finalizarea pachetului de măsuri pentru protecția populației și a economiei față de evoluția prețurilor la energie și gaze: "Protejarea populației și a economiei să se realizeze pe o perioadă mai lungă de timp". 

"Suntem aproape de finalizarea pachetului de măsuri la nivelul guvernului pentru a continua măsurile de protecție a populației și a economiei față de evoluția prețurilor la energie și gaze”, anunță Nicolae Ciucă la începutul ședinței Executivului.

El a precizat că au fost analizate aspectele la la nivelul ministerelor Energiei, Finanțe, Mediu, Muncii, Economiei, de la Ministerul Antrenoriatului și Turismului.

„Am avut de asemenea întâlnire la nivelul coaliției, măsurile fiind în principiu finalizate. Mâine urmează să desfășurăm o nouă întâlnire în cadrul comitetului inter-instituțional, urmând ca apoi să comunicăm aceste măsuri care încă o dată vin să asigure un set de mecanisme, astfel încât protejarea populației și a economiei să se realizeze pe o perioadă mai lungă de timp”, conchide premierul, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel