Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Premierul Ciolacu a fost primit de președintele Erdogan la Palatul Prezidențial din Ankara
WhatsApp
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost primit, marţi, la Palatul Prezidenţial din Ankara, de preşedintele Recep Tayyip Erdogan.
Sursă: Facebook - Marcel Ciolacu

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost primit marți la Palatul Prezidențial din Ankara de către președintele Recep Tayyip Erdogan, în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează în Republica Turcia. Președintele turc l-a întâmpinat pe premierul român cu un ceremonial militar, incluzând garda de onoare și intonarea imnurilor de stat ale României și Turciei. Ceremonia a fost marcată și de 21 de salve de tun.

Cei doi înalți demnitari vor avea o întâlnire tete-a-tete, urmată de semnarea Declarației Comune pentru Înființarea Consiliului Cooperării Strategice la Nivel Înalt dintre România și Republica Turcia.

Pe baza acestui document, va avea loc prima ședință comună a guvernelor turc și român.

Citește și: Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul. Președintele Erdogan a semnat decretul

Întrevederea în plen a celor două delegații va fi urmată de o ceremonie de semnare a mai multor Acorduri și Memorandumuri de Înțelegere privind cooperarea sectorială în domenii precum securitatea socială, IMM-uri, turism, aspecte funcționale privind activitatea misiunilor diplomatice ale celor două țări și urbanism.

Întâlnirile vor fi urmate de declarații comune de presă susținute de premierul Marcel Ciolacu și președintele Recep Erdogan, Agerpres.

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel