Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds
WhatsApp
Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds, dar informaţia, apărută în presa din Anglia, nu a fost confirmată oficial. Nunţile din Anglia sunt în prezent limitate la 30 de persoane din cauza restricţiilor COVID-19.

Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit cu logodnica sa, Carrie Symonds, într-o ceremonie secretă la Catedrala Westminster sâmbătă, au informat ziarele Sun și Mail on Sunday.

Ambele publicaţii au declarat că oaspeţii au fost invitaţi în ultima clipă la ceremonia din centrul Londrei şi au spus că nici membrii cu funcţii importante în cabinetul lui Johnson nu ştiau de planurile de nuntă.

Catedrala catolică a fost închisă brusc la ora 13.30 (12.30 GMT), iar Symonds, 33 de ani, a sosit 30 de minute mai târziu într-o limuzină, într-o rochie albă lungă, fără voal, au spus ambele publicaţii.

 

Johnson a fost divorţat de două ori

 

Johnson are 56 de ani, iar Symonds - de 33 de ani. Cei doi locuiesc împreună în Downing Street din 2019, de când Johnson a devenit prim-ministru.

Cei doi au anunţat anul trecut că s-au logodit şi că aşteaptă un copil, iar fiul lor, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson născându-se în aprilie 2020.

La începutul acestei luni, Sun a raportat că invitaţiile de nuntă au fost trimise prietenilor şi familiei pentru iulie 2022.

Johnson a fost divorţat de două ori. Ultima căsătorie a lui Johnson a fost cu Marina Wheeler, avocată. Au patru copii împreună, dar au anunţat în septembrie 2018 că s-au despărţit, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel