Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pregătește maioneză și apoi toarn-o pe cap. Pare greu de crezut, dar va face minuni pentru părul tău!
WhatsApp
Iarna este o perioadă extrem de dificilă pentru îngrijirea pielii, a tenului și a părului. Pielea și părul suferă în mod constant din cauza influențelor agresive ale mediului și a lipsei de nutrienți. Iată câteva rețete secrete care te vor ajuta să îți îngrijești frumusețea chiar în confortul casei. Poate e greu de crezut, dar maioneza te va ajuta să ai un păr de invidiat chiar și în condiții... de iarnă.  
Pregătește maioneză și apoi toarn-o pe cap. Pare greu de crezut, dar va face minuni pentru părul tău!

S-ar putea să fiți surprinsă să descoperiți că, cu ajutorul măștilor pe bază de produse obișnuite pe care le consumăm aproape zilnic, puteți nu numai să păstrați frumusețea și sănătatea pielii și a părului, ci și să îmbunătățiți în mod vizibil starea lor. Trebuie doar să le înțelegeți principiul de funcționare, să le alegeți pe cele care corespund nevoilor dumneavoastră și să le folosiți cu regularitate, iar în doar câteva săptămâni veți vedea cât de ușor este să vă bucurați de sănătate, chiar și în anotimpurile mai reci.

Măști de păr pentru iarnă

 

Pentru a îmbunătăți efectul oricărei măști de păr, se recomandă să vă înfășurați părul într-un prosop și într-o folie alimentară pe durata tratamentului. Căldura favorizează o mai bună penetrare a substanțelor benefice în păr, ceea ce înseamnă că rezultatul va fi mai impresionant după prima procedură!

Câteva măști de păr de iarnă pe care le poți încerca chiar astăzi! Majoritatea ingredientelor sunt ușor de găsit în frigiderul dumneavoastră sau la supermarketul ori farmacia de lângă casă. Nu-ți fie teamă să experimentezi - găsește-ți singură mască pe care părul tău abia așteaptă să o vadă!

Te-ar putea interesa și: Amestecă usturoi cu miere și lămâie: Siropul contra răcelii pe care bunicile îl pregăteau în secret

Mască pe bază de maioneză: Pare greu de crezut, dar va face minuni pentru părul tău!

 

După ce pregătiți maioneza, o întindeți uniform pe toată lungimea părului, acordând atenție la rădăcini. Puteți folosi și maioneză gata preparată, din supermarket.

Se lasă să acționeze timp de 15 minute.

Clătiți cu apă caldă și șamponați. Dacă este necesar, repetați procedura de spălare de două ori.


Mască pentru orice tip de păr pe bază de ulei de urzică sau brusture.

Se masează o cantitate mică de ulei pe scalp, precum și se distribuie pe întreaga lungime a părului. Înfășurați părul în folie alimentară și apoi într-un prosop.

Lăsați masca să acționeze cel puțin 60 de minute.

Clătiți cu apă caldă și șampon. Procedura de clătire va trebui să fie repetată de mai multe ori, deoarece uleiurile sunt extrem de reticente să părăsească părul - fiți pregătită pentru acest lucru și acționați cu răbdare.

Finalizați tratamentul prin clătirea părului cu apă rece sau rece.


Mască pe bază de bere și gălbenuș de ou pentru părul gras

Se amestecă 100-150 ml de bere cu gălbenușul de ou într-un blender.  Aplicați amestecul pe păr, aplicați-l pe scalp. Înfășurați părul într-o folie alimentară, un prosop dacă doriți.

Lasă masca pe păr timp de aproximativ 30 de minute.

Clătiți cu șampon și apă caldă. Puteți să o faceți de două ori.

Important! Berea neagră este potrivită doar pentru brunete și femei cu părul negru! Blondele pot găsi o nuanță caracteristică nedorită pe păr după mască.

Mască pentru orice tip de păr cu ulei de cocos

 

Se încălzește uleiul de cocos și se amestecă până la omogenizare.  Aplicați uleiul pe păr, evitând rădăcinile. Masca funcționează foarte bine fără nicio izolație, dar vă puteți înfășura părul într-un prosop pentru comoditate.

Puteți ține o mască cu ulei de cocos de la 10 minute la 10 ore - fără restricții dacă sunteți acasă și nu vă grăbiți.

Clătiți cu șampon și apă caldă. Va trebui să repetați de mai multe ori - uleiul de cocos nu se clătește bine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel