Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Predoiu: Exceptând PSD-ul, nu identific un partid în Parlament care să aibă gânduri rele pentru Justiţie
WhatsApp
Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, joi, că pune la îndoială declaraţiile liderilor social-democraţi cu privire la schimbarea poziţiei PSD faţă de domeniul justiţiei.
Predoiu: Ministerul Justiției nu intenționează modificarea vârstei de pensionare pentru magistrați

"Exceptând PSD-ul, nu identific un partid în Parlament care să aibă gânduri rele pentru justiţie. Iar declaraţiile prezente ale PSD că s-au schimbat deocamdată pe mine nu mă conving, pentru că ce am văzut anul acesta nu arată că s-au schimbat. Au respins două proiecte de lege privind desfiinţarea SIIJ, l-ar fi respins şi pe al treilea şi pe al patrulea şi pe al cincilea. Trenează în Parlament o serie de acte normative", a declarat Predoiu, la postul Realitatea Plus.

El i-a acuzat pe social-democraţi că au blocat în Parlament transpunerea în legislaţia naţională a unor directive europene în domeniul justiţiei.

"11 scrisori am adresat conducerii Parlamentului, şi domnului Ciolacu şi la Senat, ca să treacă aceste legi şi în continuare vedem că nu se întâmplă. Prin urmare, să nu ne facem iluzii şi de aceea este esenţial ca majoritatea să fie schimbată după aceste alegeri şi din perspectiva justiţiei, care e un domeniu cheie. Degeaba facem progrese economice dacă nu reformăm şi justiţia şi nu o protejăm de aceste atacuri politice", a mai spus Cătălin Predoiu, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel