Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitură ușoară cu iaurt. Are doar 100 de calorii, dar este senzațional de bună
WhatsApp
Vrei să-ți surprinzi familia cu un mic dejun ușor, dar delicios și energizant? Iată, rețeta perfectă pentru acest lucru. Cu o felie din această prăjitură, servită cu o ceașcă de cafea, ziua ta va fi mai bună. Mai ales, că pentru această rețetă nu veți folosi făină.
Prăjitură ușoară cu iaurt. Are doar 100 de calorii, dar este senzațional de bună

Aroma desertului îi va cuceri și pe cei care nu obișnuiesc să ia micul dejun. Cu siguranță, că vor dori și ei o felie din acest desert minunat.

 

Ingredientele necesare:

400 gr iaurt alb ușor,

4 linguri de amidon de porumb,

4 linguri de pudră de stevia,

zahăr pudră,

5 ouă,

esență de vanilie.

Topping: smântână și scorțișoară.

 

Prăjitură ușoară cu iaurt. Are doar 100 de calorii, dar este senzațional de bună. Prepararea

 

 

Luați două boluri de mărime medie. În unul puneți gălbenușurile, iar în altul albușurile. Adăugați în bolul cu gălbenușuri stevia și mixați energic. Puteți folosi și mixerul electric. Adăugați treptat iaurtul, continuând să amestecați pentru a vă asigura că ingredientele se pătrund bine.

 

Încearcă și: Tort cappuccino. Un desert uimitor, cu o aromă intensă de cafea. O felie are mai puțin de 150 de calorii

Ulterior, se adaugă esența de vanilie și amidonul de porumb, continuând să amestecați. Lăsați compoziția preparată se se odihnească un pic și treceți la albușuri. Mixați-le cu puțină sare, până se întăresc. După ce albușurile s-au transformat într-o cremă întărită, adăugați-le în compoziția de gălbenușuri. Aveți grijă să le amestecați încet, cu o paletă, de jos în sus.

 

Vedeți și: Cea mai simplă și cea mai gustoasă prăjitură. Amestecă toate ingredientele și desertul delicios este gata

Acum este timpul să luăm o tavă de copt și să o tapetăm ​​cu hârtie pergament. Ungem fundul cu ulei și turnăm amestecul proaspăt preparat în tavă. Se pune totul la cuptor,  aproximativ 40 de minute, la o temperatura de 175-180 grade.

 

Vă sugerăm și: Prăjitura cu portocale și iaurt, un desert autentic și aromat, foarte ușor de preparat

După 40 de minute, faceți testul scobitorii. Dacă prăjitura s-a copt, se scoate din cuptor se lasă să se răcească câteva minute și apoi puneți-o pe un vas de servire.

Poți decora  suprafața desertului cu zahăr pudră. Dacă nu ești la dietă, încearcă să o decorezi cu frișca și scorțișoară. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel