Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitură senzațională din șase mere și un iaurt. Fără unt și cu un pumn de făină. Doar 95 de calorii pe felie
WhatsApp
Prăjitură senzațională din șase mere și un iaurt. Fără unt și cu un pumn de făină. Doar 95 de calorii pe felie.Aceasta prăjitură ușoară cu mere este cel mai potrivit desert pentru persoanele care țin la siluetă. Această minunată versiune a clasicei prăjituri cu mere vă permite să vă răsfățați cu ceva dulce fără nicio reținere, deoarece o felie are doar 95 de calorii.
Prăjitură senzațională din șase mere și un iaurt. Fără unt și cu un pumn de făină. Doar 95 de calorii pe felie

Merele din această rețetă trebuie tăiate în felii: mai mari sau mai fine, depinde în principal de gustul nostru. În orice caz, rezultatul va fi memorabil, chiar și cu această versiune ușoară. Nota caracteristică acestu desert este  aroma de lămâie.  

Dar să trecem la rețeta plăcintei noastre cu șase mere și un iaurt.

 

Ingredientele pentru zece persoane:

100 de mililitri de iaurt (sau lapte);

70 de grame de făină;

25 de grame de stevia sau o 250 grame de zahăr granulat;

25 de mililitri de ulei de semințe (floarea-soarelui, arahide);

șase mere;

două ouă;

o lămâie (din care se folosește atât coaja, cât și zeama);

un plic de praf de copt.

 

 

Prăjitură senzațională din șase mere și un iaurt. Fără unt și cu un pumn de făină. Doar 95 de calorii pe felie. pașii de urmat

 

 

Începem prin a tăia merele în felii mai mult sau mai puțin subțiri (îndepărtând evident miezul) și apoi le  stropim cu zeamă de lămâie, pentru a nu se înnegri la expunerea la aer.

Încercați și. Tartă cu mere în 3 straturi. Delicioasă, super moale și cu doar 160 de calorii. Un desert fabulos cu ingredientele din cămară

 

Apoi luați un bol și adăugați cele două ouă, împreună cu ștevia, apoi mixați pentru câteva minute, cu ajutorul unui tel electric. Amestecul trebuie să aibă o culoare deschisă și o consistență spumoasă.

În acest moment se adaugă și iaurtul (sau laptele) și se repornește telul electric, încorporând și uleiului de semințe.

 

Vă sugerăm și: Plăcintă de iarnă cu mere și portocale. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente din cămară. O felie din acest desert are 170 de calorii

 

După ulei trebuie adăugată făina și drojdia, cernute. Mixați bine până când aluatul devine catifelat și omogen.

A venit momentul să încorporăm feliile de mere, folosind o spatul, iar apoi să adaugăm coaja de lămâie. Amestecați bine cu spatula.

 

Ar putea să să placă și.  Plăcintă cu mere, gata în 10 minute. Este cel mai bun desert pe care l-am mâncat vreodată

 

Acum, luați o tavă, tapetați-o cu hârtie de copt. Turnați aluatul și nivelați-l cu o spatulă. Puteți stropi suprafața plăcintei cu zahăr, dar nu este obligatoriu.

Următorul pas este evident să dați tava într-un cuptor preîncălzit, la 180 de grade, pentru aproximativ patruzeci de minute.

Prăjitură pufoasă cu iaurt. O rețetă ieftină, simplu de făcut, iar rezultatul e delicios

 

Pentru a verifica gătirea, puteți face clasicul test cu scobitoarea. Când scobitoarea iese din aluat uscată, prăjitura este captă i nu mai rămâne decât să o scoateți din cuptor. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel