Prăjitură rafinată, gata în jumătate de oră. Rețeta perfectă pentru cei care nu au timp. Ingrediente
două ouă;
100 de grame de zahăr (sau 40 de grame de stevie , pentru versiunea ușoară);
10 grame zahăr vanilat;
100 ml lapte (inclusiv ovăz sau soia, pentru versiunea ușoară);
70 ml ulei de floarea soarelui;
160 de grame de făină albă 00 (sau făină de orez pentru persoanele intolerante la gluten);
10 grame de praf de copt;
20 de grame de ciocolată cu lapte și 20 de grame de ciocolată albă (sau 40 de grame de ciocolată neagră, pentru versiunea ușoară).
Într-un bol se pun cele două ouă, zahărul (sau stevia) și se amestecă bine cu un tel manual sau electric. Adăugați zahărul vanilat, laptele și continuați să amestecați. Acum adăugați uleiul și făina. În acest moment, puneți praful de copt și continuați să amestecați până obțineți un amestec lichid și omogen. La final, adăugați bucățele de ciocolată. Vom da câteva deoparte pentru a decora prăjitură.
Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitură rafinată gata în jumătate de oră. Rețeta perfectă pentru cei care nu au timp, s-ar putea să îți placă și rețeta Tort de biscuiți cu cremă de caramel. Rețeta unui desert ușor, rapid și fără coacere
Luați o tavă, pe care o tapetați cu hârtie de copt. Ungeți hârtia cu ulei. Turnați amestecul în tavă și distribuiți-l uniform. Prăjitura se coace în cuptorul preîncălzit la 180 ° timp de 30 de minute. Aveți grijă să nu deschideți cuptorul până la sfârșitul coacerii. prăjitura este gata când trece testul scobitorii.
Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitură rafinată gata în jumătate de oră. Rețeta perfectă pentru cei care nu au timp, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cu cremă de cafea. Rețeta unui desert fin, al cărui gust te va cuceri
După ce scoatem prăjitura din cuptor, putem folosi resturile de ciocolată pentru a decora suprafața. Acestea se vor topi de la căldura prăjiturii. După ce se va răci, presărați peste prăjitură zahăr pudră. Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News