Ingredientele pentru zece persoane:
245 grame de gris;
125 grame de iaurt de cocos;
100 mililitri de lapte;
50 mililitri de ulei;
20 de grame de stevie sau 45 de grame de zahăr;
praf de copt;
un plic de zahăr vanilat;
un ou;
gem de caise neîndulcit.
Oul se pune într-un castron, se adăuga stevia și uleiul, apoi se mixează bine un tel de mână. Încorporați apoi laptele, iaurtul și zahărul vanilat, continuând să amestecați bine ingredientele.
Ar putea să vă placă și: Chec cu fructe de pădure. Un deliciu culinar, cu doar 180 de calorii pe porție
Apoi se adaugă grișul și praful de copt. Continuați să amestecați până când aluatul obține o consistență catifelată și fără bulgări.
În acest moment, luați o tavă dreptunghiulară, ungeți-o cu unt, tapetați-o și apoi turnați aluatul în ea. Compoziția trebuie să fie așezată uniform. Suprafața prăjiturii se unge cu mult gem de caise Pentru această operație puteți folosi o pungă de patiserie, distribuind gemul în benzi verticale ca la o tartă.
Vă sugerăm să preparați și: Prăjitură de ciocolată, gata în 5 minute. O porție are doar 40 de calorii
Tava se dă într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de 25 de minute. Odată ce este gata, prăjitura poate fi ornată cu zahăr pudră și apoi este gata de servit pe masă.
Timp de pregătire - 1 minut, timp de gătit - 25 minute, timp total - 26 minute, porții - 10, calorii - 160 pe felie. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News