Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitură deșteaptă cu brânză. Rețeta secretă din caietul gospodinelor din Rusia
WhatsApp
Prăjitură deșteaptă cu brânză. Rețeta secretă din caietul gospodinelor. Desertul este delicios, iar ingredientele le găsiți mereu în casă.  Cu această rețetă, prăjitura este mereu pufoasă și foarte delicioasă. Poate fi servite cu smântână, lângă un pahar de ceai dulce.
prajitura desteapta cu branza

Prăjitură deșteaptă cu brânză. Rețeta secretă din caietul gospodinelor.  INGREDIENTE

 

Citește și Tort brazilian cu spumă de lămâie, fără coacere. Un desert absolut genial, gata în câteva minute

3 ouă

150 g zahăr

250 ml frișcă lichidă

50 g smântână

50 g unt

140 g făină

1/2 linguriță praf de copt

250 g brânză

esență de vanilie

 

 

 

Prăjitură deșteaptă cu brânză. Rețeta secretă din caietul gospodinelor. Cum se face

 

Amestecați 2 ouă cu 100 grame de zahăr, esența de vanilie și un praf de sare, până își dublează volumul. Acum adăugați în compoziție unul topit și răcit, frișca lichidă și smântâna și amestecați până se omogenizează. Făina se amestecă cu praful de copt și se încorporează ușor în compoziție.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Prăjitură deșteaptă cu brânză. Rețeta secretă din caietul gospodinelor, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cu brânză și mandarine la tavă. Rețeta unui dulce rapid și ieftin. Secretul gospodinelor pentru un aluat pufos

 

Separat mixăm brânză de vaci cu restul de zahăr, esența de vanilie și 1 ou. Într-un vas termorezistent uns cu unt se toarnă compoziția cu făină, iar de asupra cea cu brânză. Totul se nivelează și se dă la cuptorul încins. Prăjitura se coace până trece testul scobitorii și se rumenește deasupra. Când este gata se lasă la răcit în cuptorul.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Prăjitură deșteaptă cu brânză. Rețeta secretă din caietul gospodinelor, s-ar putea să îți placă și rețeta Oladii pufoase care se topesc în gură. Rețeta tradițională a gogoșilor rusești. Ingredientul secret al rusoaicelor

 

Când s-a răcit foarte bine, se porționează și se pudrează cu zahăr. Prăjitură deșteaptă cu brânză se servește cu un pahar de ceai dulce și aromat. Poftă bună. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel