Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitură delicioasă cu ananas, fără coacere. Rapidă, delicioasă și ieftină
WhatsApp
Prăjitură delicioasă cu ananas, fără coacere! Rapidă, delicioasă și ieftină. Astăzi vă oferim o rețetă pentru o prăjitură deosebită, care nu trebuie coaptă în cuptor. O puteți pregăti în cel mai scurt timp, iar cei care o vor gusta vor rămâne,  literalmente, fără cuvinte. 
Prăjitură delicioasă cu ananas fără coacere. Rapidă, delicioasă și ieftină

Ingrediente necesare pentru prăjitură delicioasă cu ananas, fără coacere:

190 de grame de făină,

1 cutie de compot de ananas, felii,

1 ou,

2 linguri de zahăr,

100 ml lapte migdale,

50 ml ulei de floarea soarelui,

9 grame praf de copt.

 

Prăjitură delicioasă cu ananas, fără coacere. Rapidă, delicioasă și ieftină. Rețeta pas cu pas

 

Luați o tigaie antiaderentă și ungeți-o bine cu ulei. Presărați în tigaia unsă cu ulei o lingură de zahăr. Apoi puneți o felie de ananas din compot în centru. Tăiați apoi câteva felii în jumătate și așezați-le în jurul felii întregii. Continuați până umpleți toată tigaia cu feliile de ananas.

 

Încercați și:  Prăjitură răsturnată cu piersici și migdale. Rețeta unui desert  delicios, pe care neapărat trebuie să-l încercați

 

Într-un bol se pune oul, se adaugă două linguri de zahar, 50 ml ulei. Toate ingredientele se mixează bine cu telul. În acest moment adăugăm 100 ml lapte. Continuând să mixați, adăugați și făina cernută. Nu uitați să adăugați și cele 9 grame de praf de copt. Acum turnați aluatul preparat peste feliile de ananas.

 

Vedeți și. Prăjitură de căpșuni fără coacere. Rețeta care promite un succes garantat  

Cu ajutorul unei spatule de bucătărie, distribuiți uniform aluatul pe toată suprafața tigăii. Se pune apoi tigaia pe aragaz, la foc mic,  și se acoperă cu un capac. Pentru a verifica dacă prăjitura este coaptă, faceți testul cu scobitoarea.

 

Să sugerăm și: Prăjitură răsturnată cu ananas și caramel - Desertul perfect ce se topește în gură

Apoi se ia un platou pe care se răstoarnă prăjitura cu ananas. Puneți-o înapoi în tigaie pe cealaltă parte și gătiți-o încă  zece minute.

După ce este gata, scoateți prăjitura din tigaie și așezați-o înapoi pe platou. Suprafața desertului poate fi decorată cu migdale tocate sau cu zahăr pudră. Acum este gata  să fie adusă pe masă și savurată.

Cine nu ține la siluetă, poate servi o felie de prăjitură cu ananas, alături de o cupă de înghețată. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel