Prăjitură de căpșuni fără coacere. Rețeta care promite un succes garantat.
Citește și Cartofii diavolului umpluți, un preparat diabolic de bun. Rețeta pas cu pas
Ingrediente pentru blat: 100 grame de biscuiți cu cacao; 100 grame de lapte.
Ingrediente pentru cremă:
500 ml smântână lichidă proaspătă;
250 g căpșuni;
250 g ricotta;
70 g zahăr pudră.
Mai întâi punem ricotta într-o strecurătoare să se scurgă de excesul de zer. Tapetăm o tavă cu hârtie de copt. Biscuiții uscați îi scufundăm în lapte, apoi îi așezăm pe fundul tăvii, dar și pe pereți.
Ar putea să vă placă și: Prăjitură răsturnată cu piersici și migdale. Rețeta unui desert delicios, pe care neapărat trebuie să-l încercați
Să trecem la umplutura. Combinați zahărul cu ricotta scursă și amestecați cele două ingrediente cu o spatulă. Smântâna se mixează bie și se lasă la frigider. Între timp, tăiați căpșunile în bucăți mici după ce le-ați curățat. Apoi adăugați-le în ricotta îndulcită. La final adaugați frișca.
Vedeți și: Tort din făină de cocos și căpșuni. Rețeta unui desert spectaculos, perfect pentru micul dejun
Cu mișcări ușoare de jos în sus, amestecați toate ingredientele. Umplutura se toarnă în tava tapetată cu biscuiți. Suprafața prăjiturii se decorează cu biscuiți sfărâmați și felii de căpșuni, apoi se dă la frigider timp de o oră. Iată, deci, o prăjitură de căpșuni fără coacere, cu succes garantat. Toată lumea va fi încântată de acest desert fantastic. Poftă bună.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News