Prăjitură cu lămâie la pahar. Rețeta unui desert aromat și rapid, bun pentru pofticioși. Ingrediente
Citește și Cartofii diavolului umpluți, un preparat diabolic de bun. Rețeta pas cu pas
1 chec/pandișpan simplu
coaja rasă de lămâie
300 g mascarpone
4 linguri zahăr pudră
colorant alimentar galben
50 grame nuci măcinate
50 grame ciocolată
Într-un bol, mixați brânza mascarpone cu zahărul pudra, până obțineți o compoziție spumoasă. Adăugați apoi coaja rasă de la o lămâie.
Încercați și: Tort Catifea roșie. Desertul rafinat, care a cucerit milioane de inimi, poate fi făcut și acasă. Secretul cofetarilor
Separat, checul se fărâmițează și peste el se toarnă 2 linguri de colorant alimentar lichid. Amestecați bine ca toate firimiturile să capete o culoare uniformă.
S-au putea să vă placă și: Prăjitura Snickers, făcută în casă. Rețeta unui super desert cu nucă și caramel
În cupe sau pahare se pun straturi alternative de firimituri de prăjitură și crema mascarpone. Desertul se dă la rece, minim 3 ore. Înainte de a fi servit fiecare porție se ornează cu nuci măcinate și ciocolată rasă. Poftă bună!
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News