Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitură aromată cu ciocolată și mango. Este atât de bună încât vei dori să nu se termine niciodată
WhatsApp
Prăjitura aromată cu ciocolată și mango este senzațional de bună. Combinația dintre dulceața ciocolatei și aroma fructului de mango o face ideală pentru micul dejun. Moale și parfumată, așa este descrisă prăjitură pe care o prezentăm azi.  Pregătirea acestui desert cu ciocolată și mango este simplă, ca o joacă de copii. Aveți de urmat doar câțiva pași până puneți desertul în cuptor, iar casă se va umple de o aromă îmbietoare.  
Prăjitură aromată cu ciocolată și mango. Este atât de bună încât vei dori să nu se termine niciodată

Ingrediente:

Ciocolată neagră - 220gr,

Unt  - 100 gr,

Ouă medii - 4,

Zahăr granulat - 200 gr,

făină  - 200 gr,

amidon de cartofi - 70 gr,

praf de copt - 1 plic,

mango - 500 gr.

 

 

Prăjitură aromată cu ciocolată și mango. Este atât de bună încât vei dori să nu se termine niciodată. PREGĂTIREA

 

 

Topiți untul cu ciocolata neagră tocată la bain-marie sau la microunde. Ouăle se bat cu 180 de grame de zahăr, într-un castron, până obțineți o compoziție spumoasă.

 

Încercați și: Prăjitură de ciocolată, din 3 ingrediente. Fără ouă, smântână, unt și coacere. Un rezultat spectaculos cât ai zice pește

 

Fructul de mango se curăță de coajă și se taie Adăugați amestecul de ciocolată topită și unt peste ouăle bătute, amestecați ușor. Ulterior, adăugași făina, amidonul și praful de copt, amestecând ușor, de jos în sus.

 

Puteți încerca și: Tort de ciocolată, un desert cu adevărat fabulos. Fără făină, zahăr sau lapte și cu doar 55 de calorii pe felie

 

Aprindem cuptorul la 180°C și tapetați o tavă hârtie de copt. Amestecați 2/3 din mango cu mixerul, până obțineți un piure pe care îl vom adaugă în amestec. Apoi transferați aluatul în tavă și nivelați-l bine. Întindeți uniform pe suprafața aluatului cuburile de mango rămase, amestecați ușor cu vârful lingurii pentru a încorpora mango-ul în aluat.

 

Vedeți și: Prăjitura rapidă cu cacao și Nutella, la cuptorul cu microunde. Fără ouă și fără unt, este gata în 8 minute

 

La final se presară cu cele 20 grame de zahăr. și dăm tava în cuptor. Coacem desertul la 180°C aproximativ 45 de minute, dar este esențial să verificăm mereu cu o scobitoare dacă s-a făcut. Prăjitura moale cu ciocolată ș mango este o adevărata plăcere, fiind potrivită pentru orice sărbătoare.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel