Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ponta acuză implicarea Ungariei în alegerile din România. Mesajul primit pe telefon de mii de români din Transilvania
WhatsApp
Victor Ponta acuză implicarea Ungariei în alegerile din România. Potrivit liderului Pro România, mii de persoane care locuiesc în județele din Transilvania au primit un mesaj electoral în limba maghiară.

"ATENTIUNE ! ATENTIUNE!

Daca sunteti cetatean roman si locuiti oriunde in Transilvania veti fi probabil sunat de pe un numar fix din reteaua Digi - si veti asculta, fara sa vreti, un mesaj electoral in limba maghiara!

Interesant este ca autorul mesajului electoral pentru Alegerile din Romania din 6 Decembrie este .... Peter Szijjarto - Ministrul de Externe din Ungaria! Care va cere sa votati cu UDMR ca sa fie ei ( adica el Szijarto sau UDMR- nu am inteles clar) puternici in Parlamentul de la Bucuresti!

Mesajele electorale ( voce, sms, email) sunt legale si normale din partea cuiva care candideaza in Romania! Dar din partea unui Ministru de Externe al altui Stat??? Nu cred!

Recunosc ca nu am auzit niciodata in viata de un caz similar / recunosc ca, daca mai eram Prim Ministru, as fi cerut imediat explicatii si sistarea unor asemenea practici!Si recunosc ca nu am absolut nicio asteptare de la Premierul Romaniei ( tot Orban) - care baleste dupa voturile UDMR ( speriat ca nici chelnerii lui Petrov Basescu nu mai ajung in Parlament)!

Dar eu sunt PRO Romania / saptamana viitoare voi cere in Parlamentul Romaniei audierea Ministrului nostru de Externe pe aceasta tema!Vreau si voi lupta sa fim respectati in Romania! Asa cum nu suntem acum!

Ps - imi provoaca doar un zambet toti fariseii care se plang pe retelele sociale “am primit mesaj vocal de la Ponta - vaaaaai , inadmisibil” / dar tot ei trimit sms-uri de la PNL si emailuri de la USR Plus ( in care cer si donatii- separat la USR si separat la PLUS sa nu se certe Barna si Ciolos de la bani)! Facem pariu ca nu mai protesteaza niciunul pe net daca e sunat de Szijarto de la Budapesta? Victor Ponta - groaznic - Victor Orban “traiasca”!! Tipul clasic de arendas - slugarnic cu “Boierul” si tiranic cu “mujicii”!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel