Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PNL, despre desființarea pensiilor speciale: Decizia CCR nu repune în vigoare textul abrogat prin legea declarată neconstituțională
WhatsApp
Liberalii susțin că, după decizia CCR de joi, nu este necesară o nouă lege pentru desființarea pensiilor speciale pentru parlamentari: „Decizia CCR nu repune în vigoare textul abrogat prin legea declarată neconstituțională”.
PSD se opune majorării salariilor parlamentarilor: „O astfel de măsură ar fi neadecvată, în actualul context economic”

„Nu este necesară o nouă lege de desființare a pensiilor speciale pentru parlamentari. Poziția Partidului Național Liberal este fermă: susținem revenirea pensiilor la principiul contributivității! Pensiile speciale pentru parlamentari nu sunt reinstituite, pentru că decizia CCR nu repune în vigoare textul abrogat prin legea declarată neconstituțională. Este necesară procedura de reexaminare a legii prin Parlament, legea trebuie pusă în acord cu decizia CCR”, transmit liberalii pe Facebook.

PNL consideră că „nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege și să aibă parte de beneficii acordate preferențial”.

„Amintim că în februarie 2021, PNL a votat desființarea pensiilor speciale pentru parlamentari”, se mai arată în postare.

Liderii PSD, USR și Forța Dreptei au anunțat că vor depune un nou proiect de lege pentru desființarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel