Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PMP îl vrea premier pe Traian Băsescu
Liderul PMP Eugen Tomac a declarat, astăzi, că Traian Băsescu ar fi o propunere bună de premier, pentru că fostul președinte al României are suficientă experiență pentru a trece țara de acest moment de criză.
captura video Digi 24

Eugen Tomac susţine că Traian Băsescu are suficientă experienţă pentru a putea fi desemnat premier.

„Traian Băsescu oricând poate fi o propunere pentru funcţia de prim-ministru al României şi are suficientă experienţă pentru a trece ţara printr-un moment de criză", a spus Tomac.

Liderul PMP spune despre Curtea Constituţională că este politizată, în contextul în care instituţia a decis, luni, că desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua oară în funcţia de premier e neconstituţională.

 

Eugen Tomac: „Țara trebuie să aibă în timpul cel mai scurt un guvern capabil”

 

Mai mult, Tomac consideră că preşedintele României trebuie să convoace partidele la noi consultări şi să termine „aventura" privind anticipatele.

„Asistăm la un moment pe care puţină lume îl estima că se poate întâmpla. Preşedintele are obligaţia de îndată să convoace partidele la noi consultări. Cred că ţara trebuie să aibă în timpul cel mai scurt un guvern capabil să gestioneze treburile publice într-un moment de tranziţie", a mai spus Eugen Tomac.

Plenul de învestire al Guvernului Orban 2 ar trebui să aibă loc luni, la ora 16.00. CCR a admis, însă, că desemnarea lui Orban este neconstituţională. Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat, în acest context, declaraţii de la ora 18.00.

 

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
6 apr 2020, 19:46
DCMedical.ro
6 apr 2020, 08:25
DCBusiness.ro
6 apr 2020, 19:29
DefenseRomania.ro
6 apr 2020, 19:20