Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ploaie de stele căzătoare. Cum să-ți pui o dorință până pe 13 iulie. Este important de știu dacă vrei să se îndeplinească
WhatsApp
În perioada 7-13 iulie 2021, mulți se pot bucura de un spectacol ceresc  fascinant.  Ploaia de stele este o oportunitate minunată de a-și pune o dorință, care neapărat se va realiza, chiar dacă nu credeți.    
Ploaie de stele căzătoare. Cum să-ți pui o dorință până pe 13 iulie. Este important de știu dacă vrei să se îndeplinească

În luna iulie avem posibilitatea nu doar să admirăm o spectaculoasă ploaie de stele, ci să și ne punem și cele mai secrete dorințe care se pot realiza. Nu ratați un eveniment spațial atât de luminos, recomandă Joinfo.com. În acest moment este corect să vă puneți o dorință, atunci când urmăriți o stea căzătoare.

 

Pentru ca dorințele să se împlinească, trebuie să respectați anumite reguli

Nu cereți Universului ceea ce este irealizabil. Cererea trebuie să fie realistă.

Dorința trebuie formulată scurt și concret. Folosiți cât mai puține cuvinte a să reușiți să le pronunțați cât urmăriți traiectoria stelei căzătoare.

În timp cât își spui dorința cu voce tare trebuie să urmăriți steaua căzătoare.

Dacă cerul este complet acoperit de nori, nu trebuie să fiți disperați. Ploaia de stele va dura până pe data de 13 iulie.

Uitați-vă la cer, chiar dacă sunt nori, și rostiți dorința cu voce tare. Este corect nu doar să rostiți cu voce tare, ci o puteți nota chiar pe hârtie. Aceasta trebuie păstrată bine, până când dorința se va realiza.

Încă o condiție: dorința se va împlini cu siguranță dacă nu intenționați să faceți cuiva rău și nu acționați din motive egoiste.

Nu avei voie să cereți lucruri rele.

Dorințele pentru binele și sănătatea altor persoane se pot întoarce înzecit celui care le cere. Universul vă va răsplăti.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel