Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Plafonarea prețurilor anunțată de Ciolacu poate avea efecte negative pentru România. Cîțu: "E o copie palidă a comuniștilor"
WhatsApp
Fostul premier Florin Cîțu spune că Marcel Ciolacu propune României soluții comuniste care vor duce la o lipsă a produselor de pe raft. 

"V-a surprins. Nu-i așa că nu vă așteptați?

Marcel "Taxe Mari" Ciolacu este doar un mincinos și o copie palidă a comuniștilor. Ca orice comunist, el știe cel mai bine cât trebuie să fie prețul unui produs. În lumea comuniștilor prețurile nu sunt determinate de cerere și oferta într-un mediu competitiv. Nu. Ele sunt făcute în laboratoarele comuniste de specialiști care știu mai bine ce vrea și cât vrea fiecare cetățean.În același timp, Ciolacu știe că nu e cool la Bruxelles să fie comunist pe față. Așa că nu intervine direct ca anul trecut să plafoneze prețuri. Neah. A găsit el o șmecherie și vrea să plafoneze prețurile indirect prin plafonarea adaosului comercial. O prostie. Rezultatul o să fie, ca de fiecare dată, PENURIE. Iar cei mai afectați o să fie tot românii cu venituri mici și fermierii români.

Să vedem dacă conducerea PNL susține astfel de aberații. E bine să știe și românii cine este cu adevărat Marcel Ciolacu și cum vrea el să distrugă România. Acesta este abia începutul. Urmează mai multe taxe și alte restricții pentru companiile private. România va merge pe un drum al distrugerii economiei și al sărăcirii românilor, atât timp cât Ciolacu va rămâne premier," spune Florin Cîțu. 

Ciolacu a vorbit și cu Mugur Isărescu

 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, menționează că discuția cu premierul Marcel Ciolacu și guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, a fost constructivă și s-a concentrat, în principal, pe un plan de acțiune comun pentru a respecta ținta de deficit de 4,4%, măsuri pentru a reduce rata inflației la 8% și un plan guvernamental de investiții în valoare de 250 miliarde lei.

"Astăzi, la Palatul Victoria, am avut o discuție constructivă cu guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, și cu prim-ministrul Marcel Ciolacu cu privire la principalele provocări cu care se confruntă România pe termen scurt, mediu și lung. În primul rând, ne-am concentrat pe elaborarea unui plan de acțiune comun pentru a încadra deficitul în ținta de 4,4%, adoptarea unor măsuri pentru a reduce rata inflației la 8% și realizarea unui plan guvernamental de investiții în valoare de 250 miliarde lei", a scris Ciucă pe Facebook, luni.

El susține că actuala guvernare urmărește să minimalizeze impactul prețurilor asupra puterii de cumpărare a cetățenilor prin implementarea unor măsuri menite să atingă aceste obiective și să mențină echilibrul macroeconomic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel