Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Plăcintă rustică, cu brânză și ardei. Super rapidă, sățioasă și delicioasă
WhatsApp
Dacă plăcintele sărate sunt pasiunea ta, rețeta acestui deliciu plin de brânză și ardei nu te va lăsa indiferent. În câțiva pași simpli vei crea o mâncare sănătoasă și hrănitoare. Este gata în 5 minute!
Plăcintă rustică cu brânză și ardei. Sper rapidă, sățioasă și delicioasă

Plăcintă rustică cu brânză și ardei: Super rapidă și delicioasă. 

Pentru umplutură avem nevoie de:

1 ceapă,

2 felii de brânză,

1 ardei roșu,

pătrunjel,

1 ardei verde,

100 de grame de brânză cheddar,

1 cartof.

 

Ingredientele pentru aluat:

120 de grame de făină,

100 ml lapte,

2 ouă,

4 grame sare,

50 ml ulei vegetal,

5 grame praf de copt.

 

 

Plăcintă rustică cu brânză și ardei: Super rapidă și delicioasă. Rețeta pas cu pas

 

 

Să începem cu prepararea umpluturi: Tăiați mărunt ardeii, evident după ce i-ați curățat de cotor și semințe. Tocați ceapa și  pătrunjelul. Facem același lucru cu feliile de brânză și apoi transferam toate ingredientele într-un bol.

 

Încercați și:  Plăcintă de mere cu blat din pâinea uscată din cămară. Un deliciul culinar, cu doar 160 de calorii

 

Rade apoi brânza cheddar și pune-o în bolul cu legume. Repetam aceeași procedura pentru cartof. Cu toate acestea, înainte de a-l pune în bol, stoarceți bine cartoful, pentru a elimina lichidul.

 

Vedeți și: Plăcintă de iarnă cu mere și portocale. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente din cămară. O felie din acest desert are 170 de calorii

 

Să ne ocupăm acum de aluat:  Într-un castron, se pun ouăle care trebuie mixate cu un tel. Apoi adăugăm uleiul vegetal și laptele. Amestecam din nou energic cu telul. Se pune făina, praful de copt și sarea și se amestecă până se obține un amestec omogen.

 

Cu siguranță vă va cuceri și: Plăcintă cu ton. Rețeta neobișnuită pe care o vei adora. Ușoară și super rapid de făcut, chiar și pentru un amator în bucătărie

 

În acest moment trebuie să adăugăm în aluat umplutura pe care am pregătit-o în prealabil. Amestecăm totul cu o spatulă până obținem o compoziție omogenă.

La final luam o tavă, pe care o ungem cu un pic de ulei. Transferăm apoi compoziția preparată în  tavă și nivelăm bine cu spatula.

Coacem plăcinta într-un cuptor preîncălzit la 190 de grade până devine aurie. Lăsați-o să se răcească și aduceți-o la masă  pe o farfurie plată. Vă spunem un secret: această plăcintă este perfectă pentru micul dejun.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel