Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Plăcintă cu ton. Rețeta neobișnuită pe care o vei adora. Ușoară și super rapid de făcut, chiar și pentru un amator în bucătărie
WhatsApp
Ai gustat-o ​​vreodată plăcintă cu ton? Vă propunem o rețeta neobișnuită pe care o vei adora! Dacă îți place tonul și nu au idei despre cum să-l prepari, mai jos vei găsi rețeta potrivită pentru tine.
Plăcintă cu ton. Rețeta neobișnuită pe care o vei adora. Ușoară și super rapid de făcut, chiar și pentru un amator în bucătărie

Aceasta rețetă este un fel de mâncare super nutritivă, cu un gust original.  Ușoară și super rapid de făcut, chiar și pentru cei care nu sunt specialiști în arta bucătăriei, această rețetă va face din conserva de ton ingredientul secret al unui preparat delicios.

 

Ingredientele de care avem nevoie sunt:

două conserve de ton, 

70 grame de parmezan ras,

30 de grame de lapte,

8 felii de cașcaval afumat,

1 ou,

4 felii de pâine uscată,

1 linguriță de maioneză,

240 gr fasole,

1 linguriță de cimbru

 

 

Plăcintă cu ton. Rețeta neobișnuită pe care o vei adora. Ușoară și super rapid de făcut și pentru un amator în bucătărie. Preparare

 

Mai întâi luăm feliile de pâine și le tăiem cubulețe. Transferați apoi pâinea într-un castron mare și adăugați fasolea, parmezanul și maioneza. Se adaugă apoi sare, piper și cimbru. Amestecam totul cu o lingură și, apoi, adăugăm laptele, continuând să amestecăm ingredientele.

 

Încercați și: Plăcinta invizibilă cu mere, rețeta unui francez care face senzație pe glob. Merele sunt vedete, blatul este "invizibil"

 

Odată terminată această operațiune, luați două tăvi mici. Tapetați ​tăvile cu hârtie de copt și turnați în fiecare câte puțin din aluatul pe care l-ați creat. Nivelați bine și adăugați câte o conservă de ton în fiecare tavă. La final, acoperim totul cu câteva felii de cașcaval afumat.

 

Puteți prepara și: Plăcintă italiană de cartofi, rețeta simplă: se face cu ce ai prin frigider și iese mereu delicioasă

 

Peste cașcaval, adăugați restul de aluat rămas, pentru a acoperi straturile create. Ca ultim pas,  pentru a finaliza totul, trebuie să adăugați încă câteva felii de cașcaval. Când terminăm, va trebui să ne coacem plăcinta într-un cuptor, timp de aproximativ 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade.

Vă sugerăm și. Plăcintă rustică cu vinete și ardei. O adevărată delicatesă cu doar 130 de calorii

 

În sfârșit, ne putem bucura de o bucată fierbinte din această plăcintă ciudată, dar originală. Veți vedea că munca voastră vă va fi  răsplătită după prima mușcătură. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel