Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Plăcintă cu cremă de migdale, fără făină și unt. Un desert foarte proaspăt și potrivit pentru zilele de vară. O felie are 150 de calorii 
WhatsApp
Plăcintă cu cremă de migdale, fără făină și unt. Este un desert foarte proaspăt și, prin urmare, foarte potrivit pentru vară. Nu conține nici unt, nici ulei și poate fi potrivit și pentru cei care urmează o dietă. O felie din acest desert are doar 150 de calorii.
Plăcintă cu cremă de migdale, fără făină și unt. Un desert foarte proaspăt și potrivit pentru zilele de vară. O felie are 150 de calorii 

Ingrediente pentru aluat:

200 de grame de griș;

100 mililitri de apă;

50 mililitri de ulei;

80 de grame de stevie;

praf de copt.

 

Ingrediente pentru cremă:

un gălbenuș de ou;

500 de mililitri de lapte de migdale;

40 de grame de amidon de porumb;

patru linguri de gem după gust;

un îndulcitor lichid.

 

Plăcintă cu cremă de migdale, fără făină și unt. Un desert foarte proaspăt și potrivit pentru zilele de vară. O felie are 150 de calorii. Pregătirea

 

Luați un castron nu prea mare, puneți gălbenușul de ou și mixați-l cu un tel de mână, împreună cu laptele de migdale. Turnați amestecul într-o tavă destul de adâncă și adăugați restul de lapte.

 

Vă sugerăm și: Tarta de lămâie. Fără ouă și fără unt. O felie are doar 150 de calorii. Un desert senzațional de vară

Apoi se adaugă amidonul de porumb, amestecând mereu. Puneți tava pe aragaz și lăsați amestecul să fiarbă, iar la final se adaugă îndulcitorul lichid. Vă sugerăm să gustați pentru a verifica dacă este suficient de dulce, după care puteți opri focul.

 

vedeți și:  Desert din trei ingrediente. Fără făină și fără praf de copt. Foarte rapid și super bun 

 

În alt castron, se adaugă grișul, apa, uleiul, stevia și praful de copt. Toate ingredientele se amestecă bine. Frământați apoi aluatul cu mâinile până devine ferm și împărți-l în două părți. Luați o tavă cu dimensiunile 20 pe 20, acoperită, în prealabil, cu hârtie pergament. Întindeți o parte din aluat n tavă într-o foaie subțire, acoperind și marginile. Ulterior, foaie de aluat se străpunge cu furculița.

 

Citiți si: Tort Mimoza fără zahăr și fără făină. Un desert perfect pentru cei care țin la siluetă

 

Peste foia de aluat se toarnă crema de migdale, care se ornează cu câteva lingurițe din gemul preferat. Acum nu vă mai rămâne decât să acoperiți plăcinta cu a doua parte de aluat, care trebuie întins bine, astfel ca marginile să se lipească de prima foaie. Se străpunge din nou cu furculița și apoi se dă în cuptor.

 

 Ar putea să vă placă și: Tartă pufoasă cu cireșe. Fără unt și fără lapte. O felie are doar 140 de calorii

 

Când prăjitura este gata, se răcește complet și apoi se pune la frigider, timp de o jumătate de oră. Apoi se presară cu zahăr pudră și se pate servi. Poftă bună! Timp de preparare - 20 minute, timp de gătit - 30 minute, timp total - 55 minute, porții -  6, calorii -  150.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel