Bucățile de carne de pui se rulează în făină, se prăjesc și apoi se înăbușă cu usturoi, miere și sos de soia. Drept urmare, vei obține care de pui, în glazură cu un gust dulce - sărat.
Ingrediente:
file de pui - 400 grame,
făină - 3 linguri,
usturoi - 4 căței,
miere - 2 linguri,
sos de soia - 50 ml,
oțet - 1,5 linguriță,
ulei vegetal - 3 linguri,
unt - 40 grame,
piper negru și sare după gust,
semințe de susan după gust.
Se spală fileul de pui și se usucă cu prosoape de hârtie. Carnea se taie în bucăți mici, care se pun într-un bol. Condimentează carnea cu sare și piper. Apoi, fiecare bucățică de carne se dă prin făină.
Cum poți face ușor cafeaua cu gheață, dulce și perfectă pentru momentele de relaxare
Toarnă ulei vegetal într-o tigaie preîncălzită și prăjește bucățile de file la foc mare până se rumenesc. Adaugă usturoiul dat prin răzătoare fină, untul. Se prăjește, amestecând constant, timp de trei minute.
Adaugă sos de soia, oțet și miere. Se fierbe, amestecând, timp de trei minute, astfel încât bucățile de carne de pui să fie acoperite cu glazură. Carnea se pune pe o farfurie, se adaugă sosul, se presară cu semințe de susan și se servește pe masă. Poftă bună!
-------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News