Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Piedone se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, sugerează Victor Ponta
WhatsApp
Fostul premier Victor Ponta sugerează că Piedone se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. 
Cristian Popescu Piedone (Foto: Octav Ganea / Inquam Photos)

Cristian Popescu Piedone se retrage din cursa pentru funcția de primar general al Capitalei. Deși nu a făcut un anunț oficial în acest sens, asta pare să sugereze Victor Ponta într-o postare pe Facebook.

Piedone se retrage? Ce spune Victor Ponta

 

"De când și-a anunțat Piedone candidatura, am subliniat mereu că îl votez DACĂ VA CANDIDA! Mulți m-au întrebat dacă știu ceva; am răspuns doar că știu cum se face politica în 2024 și că nu am nicio iluzie.

Din acest motiv am și evitat intenționat să mai spun altceva decât că sper să nu câștige Nicușor Dan. Sigur că e ușor grotesc tot filmul - dar măcar să aducă un rezultat bun. Ia să vedem", scrie Ponta pe Facebook. 

piedone-se-retrage-spune-ponta

Orlando Teodorovici spune ca se știa că Piedone se va retrage joi, înainte de alegeri

 

Orlando Teodorovici a spus încă din 2 iunie că Piedone se va retrage din cursa pentru Capitală, acesta fiind o manevră negociată în coaliție.

"M-a sunat cineva și mi-a spus că săptămâna aceasta, joi, înainte de alegerile din 9 iunie, o surpriză se va întâmpla. Mulți dintre voi anticipați. Domnul Piedone, luptătorul pentru București se pare că va decide să se retragă din cursa electorală.

Dacă se va întâmpla acest lucru, sunt două lucruri foarte sigure. Are legătură cu discuția pentru înlocuirea lui Cârstoiu, care a durat peste 14 ore. Acele 14 ore s-au datorat insistenței unuia dintre cei doi candidați de a fi el desemnat. Se pare ca i s-a spus de undeva din piață că trebuie să se asigure că va fi desemnat, urmând ca cei care au făcut aceasta promisiune să se ocupe ca Piedone să se retragă, de voie sau de nevoie.    

Are logică această discuție pe care au purtat-o cei doi lideri ai coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Acesta ar fi un lucru. 

Al doilea ar fi, dacă Piedone se retrage, joia aceasta, ar fi bine ca domnul Piedone, marele luptător pentru Capitală, să schimbe numele din buletin, pentru că nu-l onorează numele marelui actor cu care ne-am trăit copilăria mulți dintre noi", a spus Teodorovici pe 2 iunie, într-un clip postat pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel