Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Piedone s-a dus în biroul lui Ciolacu și i-a zis că va candida la primăria generală a Bucureștiului. Nu-i vrea nici pe Firea nici pe Burduja
WhatsApp
Cristian Popescu Piedone s-a dus astăzi furibund în biroul lui Marcel Ciolacu și i-a zis că va candida la primăria Generală. 
sursa foto: Facebook

Piedone vrea să încurce calculele PSD și să-i forțeze mâna lui Marcel Ciolacu să-l pună candidat la primăria generală a Bucureștiului. Intrat în direct la Antena 3, Piedone spune că nu l-ar interesa în mod direct să candideze, dar că ar vrea să vadă un candidat puternic și dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci va candida el.

Piedone a dat de înțeles că aceasta n-ar fi potrivită pentru Primăria Generală, după ce inițial a spus despre ea că "orice cal devine gloabă". Acesta a plusat că în cazul în care ar ajunge în turul doi contra lui Nicușor Dan, Firea ar pirde din nou, la fel ca în urmă cu patru ani. 

"Gabriela Firea, nu vreau să-i ating integritatea, să zic ceva care să o lezeze, dar vorbim despre o competiție reală: oamenii nu mai pot fi prostiți. Gabriela Firea, în relația cu Nicușor, dacă ei ajung în finală, dacă se vor bate, eu zic că Nicușor Dan va câștiga primăria Capitalei. Se vrea lucrul ăsta? Eu nu sunt Nostradamus, dar poate sunt NostraPiedonus, poate am viziuni," a spus Piedone la Antena 3. 

Ce vrea de fapt Piedone? 

 

Piedone, hotărât să candideze spune că nici Sebastian Burduja nu este potrivit pentru o candidatură la Primăria Bucureștiului. Motivul? Primăria ar fi o junglă unde cei cu școală multă n-au ce căuta. 

"Respect tinerețea, respect inteligența, dar nu poți să bagi o inteligență într-un mamut numit primăria capitalei. Așa au gândit toți și de Nicușor Dan. El n-a învățat încă de unde se aprinde lumina în primăria capitalei, deși au trecut patru ani de zile. Este foarte bun domnul Burduja, a studiat la Sorbona, sau unde a studiat, dar este bun în aria lui de competență. Primăria este o junglă," a mai spus primarul sectorului 5. 

Piedone este o concurență temută de PSD-iști pentru că împarte același electorat cu social-democrații. Intrat ca outsider în cursa pentru Primăria Sectorului 5, în urmă cu patru ani, Piedone a reușit să-i învingă pe primarul în funcție Daniel Florea, dar și pe Marian Vanghelie, un adevărat idol în sector. Nu este exclus ca Piedone să își dorească să negocieze și diverse alte lucruri cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, iar candidatura la primăria Generală să fie doar o monedă de schimb. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel