Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Piedone, ofertă pentru Nicușor Dan, în direct: "Am nevoie de un matematician ca el la primărie". Răspunsul a venit imediat
WhatsApp
Piedone și Nicușor Dan au purtat o discuție în direct. 

"Am nevoie de un matematician bun la mine la primărie. A fost un primar bun, se califică pentru un post de viceprimar la mine. Doar așa va salva Bucureștiul. În 2020 a promis 1400 euro net salariu pentru bucureșteni, dar cum să crească salariile dacă blochează proiectele și PUZ-urile? A promis cu 40% timp mai puțin timp petrecut în trafic și cred că acum e cu plus 50%. A promis 15 parcări supraterane în jurul capitalei. N-a făcut nici una. Și-a pus acum casca în cap și se plimbă prin subsoluri, trebuia din prima zi să se plimbe cu casca," a spus Cristian Popescu Piedone la Antena 3.

Întrebat dacă ar accepta oferta de viceprimar a lui Pedone, Nicușor Dan a răspuns: 

"Eu sunt un om serios, nu am timp de glume din astea. N-aș vrea să intru în dialog cu Piedone, vă stau la dispoziție pentru întrebări". 

"Tot serios o să vă spun că am făcut un sondaj din care am aflat că peste 500 de blocuri din București nu au apă caldă," a răspuns Piedone.

Nicușor Dan se teme de candidatul PSD

 

Calculul lui Nicușor Dan arată că Firea ar obține maximum 25% din voturi dacă ar candida și Piedone.

Nicușor Dan spune că nu se teme de o candidatură a lui Piedone, ci mai degrabă de candidatul care va fi susținut de PSD, care în opinia lui ar avea prima șansă la primărie. 

"Eu spun de multe luni lucrul ăsta: orice candidat susținut de PSD are o șansă mare să câștige mandatul de primar. Nu am testat ipoteza cu Piedone și Firea candidați separat, am testat doar cu un candidat comun al PSD-PNL. Principalul contracandidat este cel susținut de PSD, oricare ar fi el. Firea își împărțea bazinul electoral cu Piedone. În ipoteza în care candidează amândoi, Firea are între 20 și 25% din intenția de vot," a mai spus Piedone. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel