Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Piedone e supărat foc: "Ciolacu m-a făcut prost pentru că i-am luat costița din fasole. Retragerea mea era valabilă până azi" 
WhatsApp
Cristian Popescu Piedone spune că Marcel Ciolacu l-a făcut prost în conferința de prezentare a candidatului comun PSD-PNL. 

Piedone e supărat după declarația lui Marcel Ciolacu care a spus că n-are nevoie de candidați care să "care roaba" și că nici un specialist n-ar sta la masă cu actualul primar al Sectorului 5. 

"M-a făcut prost. A zis că cine sunt eu... Cu cine stau eu la masă. Retragerea mea era valabilă până astăzi, sau maxim până mâine în scenariul cum că i-am făcut eu jocul lui Ciolacu pentru Gabi Firea și eu trebuia să mă retrag din competiție după ce aș fi primit o funcție. Eu azi vin și întăresc și le spun tuturor: nu renunț, candidez până când voi câștiga Bucureștiul. Asta e clar. Nu mai există așa ceva. Închei zvonistica asta că i-am făcut jocul lui Ciolacu pentru Gabi Firea. 

Eu nu renunț, nu am făcut jocul lui Ciolacu pentru Gabi Firea. Mă aștept că ce a pățit Gabi Firea să mi se întâmple și mie. Ce poți să-i faci lui Piedone azi, să-i arați bau-bau' că se duce la pușcărie? Ce să facă DNA-ul? Să mă extragă de pe tabla de șah? La alegeri particip, orice ar fi," a spus Piedone la Antena 3.

Piedone: Ciolacu a fost pe liste ascunse ale partidului, la grămadă. N-a fost ales niciodată

 

Totodată, Piedone a lansat un atac dur la adresa lui Ciolacu despre care spune că nu a fost niciodată ales de popor, ci pus pe liste "la grămadă" de partid. 

"Ei n-au pus mâna pe roabă în viața lor. Cine vorbește? Dl premier Ciolacu n-a fost niciodată ales. N-a fost niciodată votat de oameni, a fost pus pe o listă ascunsă a partidului, la grămadă. Ciolacu e un șef, dar nu e un lider. Lider înseamnă să ieși în vâltoarea problemelor oamenilor și să acaparezi acei oameni... Cum adică cine vine la mine? Acei oameni care n-o să vină niciodată la voi. Voi prezenta specialiștii pe domeniile de activitate. Urmează să fac asta în campanie. Dl premier atunci când nu are nimic de argumentat, el nu poate decât să jignească. Ciolacu a avut o problemă și o cădere nervoasă, nu vreau să zic că i s-a luat costița din fasole. Acum m-a făcut efectiv prost. Atunci când jignești pe cineva gratuit, în spatele lui stă o soție, o familie, prieteni. 

Iată declarația lui Marcel Ciolacu, cea care l-a enervat pe Piedone:

"E un primar de sector foarte bun, atât. Care e perspectiva lui Piedone? Ce oameni coagulează Piedone? Ce oameni strânge în jurul lui Piedone că să dea viziune? Cine vine la domnul Piedone după ce iese primar? Ce legatură poate să aibă dl Piedone cu Comisia Europeană, cu marile proiecte, cu profesorii, să stea la masă cu oameni importanți, să construiască un proiect. Vreau un primar al Bucureștiului, un om cu viziune, nu un om care să care roabe. Asta vreau eu, s-ar putea să greșesc," a spus Marcel Ciolacu în conferința de lansare a candidatului Cătălin Cîrstoiu. 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel