Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Piedone, campanie controversată după tragedia din Colectiv: "Aveţi grijă să nu vă FRIGEŢI!"
WhatsApp
Fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Piedone Popescu (Partidul Puterii Umaniste), candidează în prezent pentru funcţia de edil al sectorului 5. Nu este prima încercare de a reintra în politică după tragedia din clubul Colectiv, însă ultima sa campanie electorală a atras criticile opiniei publice.
sursa foto: Facebook

Candidatul Piedone a început să împartă pe stradă mănuşi de bucătărie doamnelor, cu replica "Să aveţi grijă cu cine votaţi să nu vă frigeţi!".

De altfel, campania fostului primar al Sectorului 4 a fost marcată de controverse, de la bunuri în valoare de 40.000 de mii de euro care nu mai apar în noua sa declaraţie de avere, până la consilierul de campanie, Doru Iuga, fost director OTV, condamnat pentru acte de pedofilie.

În răspuns pentru cele două informaţii, Cristian Popescu Piedone a declarat că nu a ocupat timp de patru ani de zile o funcţie publică şi nu este obligat să justifice ce s-a întâmplat cu bunurile sale, iar despre Doru Iuga, fostul primar susţine că nu lucrează de fapt pentru el.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul Colectiv, în primă instanţă, fiind acuzat de abuz în serviciu. Decizia a fost atacată la Curtea de Apel Bucureşti, întrucât nu este definitivă.

captura video Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel