Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petrecere PSD cu manele, încheiată după descinderea mascaților: „Nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicaţii manelizate fără număr“
WhatsApp
Vineri noapte, polițiștii din Sinaia au oprit o petrecere a Tineretului Social Democrat după ce mai mulți cetățeni au sunat la 112 pentru a semnala gălăgia care se auzea dintr-o locație ce aparține RAAPPS.

Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, „Mara” din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și  nu numai.

Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României după dorința lor, Lucian Romașcanu de la cultură și idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrați au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații manelizate fără număr.

Petrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”, a postat pe pagina sa de Facebook, Octavian Oprea.

Petrecere PSD cu manele, încheiată după descinderea mascaților

 

Mai mulți membri ai tineretului liberal cer premierului Ciucă să-l dea afară pe Mihai Ghigiu (președintele TSD) din funcția de președinte al Institutului Național de Administrație, mergându-se pe aceleași argumente că cele pe care le-a aplicat premierul și în cazul lui Oprea(secretar general al tinerilor liberali) din vară.

„Nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicaţii manelizate fără număr“

 

Colegul său, Robert Răduțoiu, a reacționat și el. „Minima moralitate îl obligă pe premierul României, domnul Nicolae Ciucă să îl demită pe Mihai Ghigiu (președintele TSD) din funcția de președinte al Institutului Național de Administrație! În urmă cu câteva luni, colegul meu Octavian Oprea a fost demis din funcția de Vicepreședinte al ADR în urmă unor filmări asemănătoare apărute în spațiul public. Cu dedicații pentru Baronii PSD, tinerii social democrați au petrecut într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAPPS pe banii românilor. Petrecerea s-a încheiat cu multe apeluri la 112 din partea locuitorilor orașului Sinaia și cu apariția poliției!“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel