Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petre Daea, nominalizat de PSD pentru funcţia de ministru al Agriculturii
WhatsApp
Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat a votat, miercuri, în şedinţă, pentru nominalizarea lui Petre Daea în funcţia de ministru al Agriculturii, au precizat pentru Agerpres surse politice.

Pe 28 iunie, plenul Camerei Deputaţilor a adoptat proiectul de hotărâre pentru ridicarea imunităţii deputatului PSD Adrian Chesnoiu, cu 251 de voturi 'pentru' şi 25 'împotrivă'.

Pe 23 iunie, procurorul general a transmis Camerei Deputaţilor referatul DNA pentru exercitarea prerogativei de a cere urmărirea penală faţă de Adrian Chesnoiu, ministru al Agriculturii. Ulterior, Adrian Chesnoiu a anunţat că se retrage din funcţia de ministru şi se autosuspendă din Partidul Social Democrat.

 

Petre Daea, despre muncitorii sezonieri din Germania: „E strigătul disperării, al foamei!”

 

Petre Daea a vorbit anul trecut despre situația muncitorilor sezonieri din Germania. „Voiam să fac o prezentare care cred că e necesară. În Germania, această decizie a fost luată datorită faptului că ei au văzut că în agricultură nu e de joacă. Cu hrana nu trebuie să te joci. Hrana trebuie asigurată atât pe tip de pace, cât și pe timp de război. Trebuie să dăm foarte multă atenție acestei activități deosebite pe care o avem în țară și să fim concentrați pe ce trebuie să facem noi, ca români.

Vorbesc cu deplasarea românilor din Germania. E cunoscut acest eveniment, va lăsa răni adânci. Strigătul disperării acestor oameni, atât disperare în fața bolii cât și disperarea în fața foamei, ele au fost prinse într-un moment extrem de delicat unde autoritățile au fost depășite de un așa eveniment. Deși e imposibil să nu cunoști în Cluj cine și unde se duc persoanele și cu ce scop. Ei s-au expus săracii la o situație extrem de delicată, pe care nu știm cum putem să o gestionăm”, a spus Petre Daea

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel