Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pe cine va propune Klaus Iohannis premier în cazul în care va trece moţiunea de cenzură: "Să vedem practic"
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnalişti care este stadiul iniţiativei privind alegerile anticipate şi cine ar putea fi premier în cazul în care acestea vor avea loc, iar PNL ar câştiga alegerile.
presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat dacă Ludovic Orban plănuieşte să îşi dea totuşi demisia pentru a declanşa procedura alegerilor anticipate, la care şeful statului a răspuns:

"În această săptămână se desfăşoară o sesiune extraordinară. Aştept cu mare interes să văd ce decide Parlamentul".

Preşedintele Klaus Iohannis a fost apoi întrebat dacă în cazul în care va fi adoptată moţiunea de cenzură, îl va propune tot pe Ludovic Orban pentru funcţia de prim-ministru.

"Da, şi de data aceasta şi de data viitoare, tot pe domnul Ludovic Orban îl voi propune premier", a spus preşedintele, întrebat pe cine va propune pentru funcţia de prim-ministru în cazul în care va fi adoptată o moţiune de cenzură.

În ce priveşte intenţia PSD de a depune o astfel de moţiune, preşedintele Iohannis a declarat: "Povestea cu moţiunea o auzim de când a anunţat Guvernul că doreşte să îşi angajeze răspunderea. Să vedem practic."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel