Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Păstrează un tub cu pastă de dinți în bucătărie. Te ajută să scapi de mizerie și de mirosurile neplăcute
WhatsApp
Cu toate că locul tubului de pastă de dinți e la baie, totuși este bine să avem un tub cu cea mai ieftină pastă de dinți și prin bucătărie. Pasta de dinți ne ajută să curățăm și cele mai încăpățânate pete de murdărie, dar și să scăpăm de mirosurile neplăcute.  
Amestecă pastă de dinți cu aceste trei substanțe din bucătărie și uită de toate problemele frigiderului: Trucul care ține sănătoasă întreagă casă

Cu pastă de dinți ne putem curăța mâinile, după ce tăiem ceapa sau usturoi Mirosul neplăcut care rămâne pe mâini dispare imediat și mâinile miros a prospețime. Și nici nu e nevoie să fie o pastă scumpă, ci o pastă obișnuită și albă. 

Lustruiește obiectele cromate și chiuveta din inox - Dacă nu ai găsit încă detergentul perfect care curăță obiectele din inox din bucătărie, încearcă pastă de dinți. Degresează chiuveta cu un detergent lichid de vase, apoi freacă folosind un burete și pasta de dinți. La final, când clătești bine urmele albe, vei avea o chiuvetă ca nouă.

La fel de bine lustruiește pasta de dinți și bateria cromată de la chiuvetă, cuptorul cu microunde, dacă este din inox, plita din inox sau tacâmurile.

Păstrează un tub cu pastă de dinți în bucătărie. Te ajută să scapi de mizerie și de mirosurile neplăcute

 

Împrospătează frigiderul - Dacă mirosurile neplăcute persistă în frigider, chiar și după ce l-ai curățat cu detergent, încearcă și cu pastă de dinți.

Cum să îndepărtezi, într-o clipă, mirosul neplăcut din toaletă, fără odorizant. Un truc genial, pe care nu l-ai știut

Freacă bine rafturile, folosind un burete înmuiat în apă caldă, limpezește și apoi pune în frigider o jumătate de lămâie și închide ușa. Peste câteva ore, frigiderul tău va mirosi ca un buchet de lămâiță și va străluci de curățenie.

Nu uita că orice pastă de dinți conține și o substanță care dezinfectează și omoară o bună parte din microbii obișnuiți să se dezvolte în spațiile umede.

Pune sare în apa cu care ștergi podelele. Un truc magic pe care doar gospodinele cu experiență îl știu

Albește tocătoarele de lemn - Așa cum scoate mirosurile și petele de pe mâini, după ce ai curățat pește, ceapă sau roșii, pasta de dinți curăță foarte bine și tocătoarele de lemn, fără să lase în urmă reziduuri toxice, așa cum lasă detergenții.

Cu ce putem înlocui pasta de dinți din comerț? Șase alternative naturale care te vor surprinde

Spală bine tocătorul cu apă fierbinte, apoi freacă-l cu pastă de dinți din belșug și spală din nou cu apă caldă. După câteva spălări va fi aproape la fel de curat ca atunci când l-ai cumpărat. Iată încă un motiv pentru care merită să ții pastă de dinți în bucătărie.

Trucul cu pasta de dinți pentru curățarea toaletei

 

Pasta de dinți este antibacteriană, așa că atunci când o vei folosi în toaletă va putea elimina reziduurile patogene care rămân la suprafață. În plus, deoarece conține fluor, poate îndepărta eficient tartrul - la fel ca și de pe dinți.

Pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie să folosiți un tub nou de pastă de dinți. Tăiați marginile inferioare ale tubului de pastă de dinți pe ambele părți.

Folosind un ac, faceți câteva găuri mici de-a lungul recipientului pentru pastă de dinți. Deschideți puțin dopul pastei și puneți-l în rezervorul de toaletă.

Se lasă să stea 10 minute și puteți să trageți apa. Veți observa diferența imediat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel