Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Panică în spital: Pacienți evacuați de urgență după o explozie - Au intervenit pompierii
WhatsApp
Au fost clipe de panică sâmbătă seară, într-un spital din Târgu Mureș, unde un corp de iluminat a explodat. In urma incidentului, pacienții au fost evacuați și au intervenit pompierii.

A fost alertă la Spitalul Județean din Târgu Mureș, unde a explodat un corp de iluminat într-un salon cu linie de oxigen. Pompierii au intervenit prompt și, din fericire, nu a fost vorba despre nicio victimă. 

Evenimentul s-a petrecut într-unul dintre saloanele secției de Chirurgie Generală, în care se aflau 2 pacienți. Aceștia au fost evacuați imediat din încăpere de către personalul medical și din fericire nu au fost răniți.

Când s-a produs deflagrația, în clinică se aflau 2 pompieri, care verificau secțiile ATI COVID. Aceștia au intervenit imediat și au aerisit încăperea inundată de fum. Spitalele COVID din Mureș sunt verificate zilnic de autorități, măsură luată după apariția mai multor incendii în întreaga țară la diferite secții ATI.

 

Incendiul a fost stins imediat după explozie

 

Detașamentul de Pompieri a fost solicitat să intervină sâmbătă, 6 noiembrie, în jurul orei 21.50, într-un salon non-COVID cu linie de oxigen din cadrul Secției Chirurgie Generală 3 (Medicală 4), pentru explozia unui corp de iluminat.

”În salon se aflau doi pacienți, iar până la sosirea forțelor de intervenție, aceștia au fost evacuați de către personalul medical, fiind degajări de fum. La sosirea echipajelor de intervenție, nu au mai fost constatate probleme. Împreună cu electricianul secției s-a înlăturat corpul de iluminat. La momentul exploziei corpului de iluminat, doi subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, se aflau în clinică pentru verificarea de rutină a secțiilor ATI COVID. Aceștia, au dispus ventilarea salonului”, potrivit Inspectoratului pentru situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, potrivit zi-de-zi.ro.

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili de unde a pornit explozia și cine se face responsabil pentru această situație. Amintim că în ultima vreme au fost înregistrate mai multe evenimente asemănătoare, mai ales în secțiile ATI COVID.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel