Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pandișpan pufos cu unt și lapte. Un desert de vis, cu efort minim. Nu o să-ți vină să crezi că iese așa capodoperă!
WhatsApp
Acest pandișpan pufos este unul delicios! Probabil este unul dintre cele mai fragede și umede pe care l-ați mâncat vreodată.
Pandișpan pufos cu unt și lapte. Un desert de vis, cu efort minim. Nu o să-ți vină să crezi că iese așa capodoperă! FOTO: captură video YouTube @Katastrofa La Cocina

Este un pandișpan cu unt și lapte perfect pentru micul dejun, precum și pentru o gustare delicioasă. Prepararea lui este simplă, iar rezultatul este complet satisfăcător. Este o rețetă pe care cu siguranță o vei repeta acasă pentru că le va plăcea tuturor celor dragi.

Dacă vrei să știi cum să faci un pandișpan cu unt bogat și ușor, continuă să citești și vă învățăm cum să-l gătiți în cel mai scurt timp. 

Budincă de fructe sau budincă englezească, o bunătate de te lingi pe degete! Pufoasă, umedă și gata imediat

 

Pandișpan pufos cu unt și lapte - Ingrediente

 

- 4 oua L

- 200 de grame de zahăr (1 cană)

- 200 de grame de unt nesărat

- 200 de grame de făină

- 2 lingurițe de drojdie chimică

- 1 praf de sare

- 200 de mililitri de lapte

- 1 lingură de vanilie lichidă

- 1 lingură de zahar pudră pentru pudrat.

Dintr-o portocală și două ouă faci cel mai pufos pandișpan. Ingredientul secret ca să-ți iasă miezul moale. O rețetă super rapidă

 

Pandișpan pufos cu unt și lapte - Mod de preparare

 

Pentru a pregăti un pandișpan pufos cu unt, puneți mai întâi ouăle împreună cu zahărul într-un castron mare și bateți până când amestecul devine spumos.

Apoi, tocați untul și topiți-l la putere mică în cuptorul cu microunde. Se adaugă în amestecul de ou și zahăr și se bat din nou până se încorporează bine.

Apoi, amestecați făina împreună cu drojdia și un praf de sare și cerneți peste amestecul de ouă, zahăr și unt. Nu adăugați tot, în primul rând adăugați doar jumătate din făină.

Adăugați vanilia lichidă în lapte și încorporați în amestecul de pandișpan cu unt, dar, așa cum ați făcut cu făina, adăugați jumătate din lapte. Se amestecă cu tijele.

La sfârșit adăugați cealaltă jumătate de făină și cealaltă jumătate de lapte și amestecați cu mixerul, fie manual, fie electric.

După ce ați pregătit amestecul, preîncălziți cuptorul la 180 °C și tapetați o tavă cu hârtie de copt și turnați în ea. Coaceți clătitele la 180°C cu căldură sus și jos timp de 40-45 de minute sau până când trece testul scobitorii.

Sfat: dacă vezi că pandișpanul cu unt arde prea mult la suprafață și mai are timp să se coacă, acoperă cu folie de aluminiu.

După ce îl scoateți din cuptor, lăsați-l să se răcească pe un gratar și odată rece, stropiți cu puțin zahăr pudră.

Serviți pandișpanul pufos când s-a răcit. Este atât de bun încât probabil că nu va mai rămâne nimic pentru a doua zi, dar daca da, păstrați-l învelit în folie de plastic. 

Budincă de orez, un desert bogat și foarte cremos. Vezi rețeta pas cu pas a bunicii, cu un ingredient secret

Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt       
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g       
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G       

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel