Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pâine la cană, gata în mai puțin de 5 minute. Ieftină, rapidă, sănătoasă, fără cuptor. Rețeta pe care o vor dori toate gospodinele
WhatsApp
Pâinea este un aliment de bază în alimentația noastră, foarte versatil, economic și sănătos. În ciuda faptului că multe diete propun eliminarea acesteia, cel mai important lucru în ceea ce privește pâinea este să avem grijă de calitate și cantitate, așa cum ar trebui să facem cu orice aliment. Cu această ocazie, vrem să vă învățăm cum să faceți o pâine sănătoasă, cu făină integrală, fără grăsime și cu o caracteristică foarte importantă, mai ales pentru cei care nu sunt experți în bucătărie.
Pâine la cană, gata în mai puțin de 5 minute. Ieftină, rapidă, sănătoasă, fără cuptor. Rețeta pe care o vor dori toate gospodinele. FOTO: captură video YouTube @Manu Echeverri

În loc să frământăm, să o lăsăm să crească și să o gătim la cuptor, vom găti această pâine la cuptorul cu microunde. Asta va însemna că în loc să investim între 1 și 2 ore în asamblarea unei pâini, o vom avea gata în mai puțin de 5 minute.

Vă învățăm cum să faceți pâine la cană. Să gătim!

Cremă tartinabilă de mazăre, un înlocuitor sănătos pentru pateurile industriale. Dacă vrei să te lingi pe degete, gătește această rețetă rapidă!

 

Pâine la cană - Ingrediente

 

- 5 lingurițe de făină integrală

- 5 lingurițe lapte sau apă

- ½ linguriță de praf de copt

- 1 praf de sare.

 

Cum se prepară pâinea la cană

 

Primul pas în prepararea pâinii la cană este să amestecați, în cana în care vreți să o gătiți, făina cu un praf de sare și praful de copt.

Sfat: cana trebuie să fie sigură pentru cuptorul cu microunde. Nu utilizați niciodată elemente metalice în interiorul aparatului.

Apoi, adăugați lingurițele de lapte, una câte una, în timp ce amestecați și testați consistența pâinii. Ar trebui să fie puțin mai groasă decât o clătită. Dacă aveți intoleranță la lactoză sau sunteți vegan, înlocuiți laptele cu apă.

Puneți pâinea la cuptorul cu microunde și gătiți-o timp de 1 minut. Apoi, întoarceți-o și gătiți încă 20 de secunde. Puteți continua să adăugați secunde puțin câte puțin, în funcție de cum vă place. Dacă doriți o consistență de pâine prăjită gătiți 1 minut pe fiecare parte. Dacă o preferați mai moale, scoateți mai devreme.

Servește-ți pâinea la cană cu ingredientele tale preferate pentru a completa micul dejun sau gustarea sănătoasă. 

Tort de cafea cu nucă, desertul fiecărei sărbatori în familie! Rețeta care a înnebunit toate gospodinele - FOTO

 

Cu ce ​​să însoțiți pâinea la cană

 

Pâinea, așa cum am menționat la începutul rețetei, este foarte versatilă. Dacă doriți un mic dejun sau o gustare savuroasă, vă recomandăm să tăiați cu grijă aceste pâini în jumătate și să întindeți puțină brânză. Deasupra adăugați omleta și câteva roșii cherry tăiate la mijloc. O puteți asezona și cu oregano sau piper. Serviți micul dejun sau gustarea cu o cafea caldă sau un pahar cu lapte rece, în funcție de anotimpul anului.

Pe de altă parte, dacă doriți un mic dejun sau o gustare dulce, puteți modifica rețeta adăugând puțin îndulcitor potrivit pentru gătit, esență de vanilie și chipsuri de ciocolată sau stafide. De asemenea, puteți tăia pâinea și o întindeți cu brânză, dar adăugați niște fructe proaspete în loc de ouă. Vă recomandăm să o serviți cu o cană de lapte sau iaurt pentru a o completa.

Biluțe de lapte, un desert foarte gustos care se topește în gură! Nu vei mai plăti o avere pe ele, când vei descoperi cât de simplu se fac!

Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt             
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g             
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G             

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel