Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
(P) Urmează sezonul nunților și a botezurilor. Cum vă puteți programa la salon în doar câteva minute?
WhatsApp
Sunt unele perioade din an în care toți cei din străinătate care au concediu preferă să se întoarcă în România pentru a petrece timp alături de familie și prieteni. 
(P) Urmează sezonul nunților și a botezurilor. Cum vă puteți programa la salon în doar câteva minute

Acesta este și unul dintre motivele pentru care nunțile, în general, sunt în toi în sezonul cald - vara. Astfel că este o perioadă din an în care concediile și petrecerile nu lipsesc. O petrecere înseamnă totuși și diverse pregătiri, precum make-up, coafat și alegerea vestimentației potrivite.

Cei care nu mai locuiesc de ceva timp în România nu pot să se programeze din timp la un salon de beauty, la rude este cam dificil de apelat pentru că toată lumea are propriile treburi de rezolvat, deci care ar fi soluția? Acum se poate realiza o programare la salon direct pe site. Este o aplicație și o platformă care a adunat toate saloanele din oraș în același loc, pentru a le face disponibile pentru iubitorii de beauty.

 

Programarea la salon în doar câteva minute

 

Puteți acum să vă programați la salon de oriunde ați fi, pentru că pe această aplicație pot fi văzute toate saloanele din oraș și zilele în care diverși stiliști au locuri libere. Concret, poate fi selectată ora și ziua la care aveți nevoie să mergeți la salon și puteți vedea mai apoi numai lista cu disponibilități.

Este un mod mult mai simplu prin care puteți găsi serviciile de care aveți nevoie, fără să sunați la zeci de saloane și să vă rugați de stiliști. Totul este posibil cu această aplicatie pentru programari la salon. În aproximativ 5 minute programarea este realizată, aveți toate informațiile la îndemână oricând vreți să vedeți locația exactă a salonului sau alte detalii. 

 

Serviciile de beauty au devenit indispensabile

 

Având în vedere că serviciile de beauty sunt la mare căutare în ultima perioadă, o astfel de aplicație simplifică foarte mult pentru oricine tot procesul de a se programa la salon. O vizită la salon înseamnă o schimbare completă atât în ceea ce privește aspectul fizic, cât și starea de spirit.

Relaxarea de care aveți parte la salon poate fi ca o gură de aer bine-venită în toate aceste zile agitate de muncă și stres constant. Vă puteți răsfăța prin fel și fel de servicii realizate de profesioniști în domeniu care au urmat cursuri de specialitate. Această aplicație pentru programări la salon permite programarea pentru orice serviciu din sfera hair and beauty. Astfel că puteți alege serviciile de manichiură, coafură, cosetică, masaj facial, de relaxare sau oricare altele de acest gen.

De acum când veniți în România și aveți un eveniment important care urmează puteți tăia de pe listă una dintre griji - cea privitoare la programarea la salon. Oricine își dorește să arate incredibil când își face apariția la o nuntă, pentru că pozele vor rămâne veșnic ca și amintire, deci orice serviciu de beauty este acum la îndemână.

Tehnologizarea are un rol important în viața noastră și iată că a apărut acum și în sfera de beauty. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel