Cu toate acestea, dorim să vă aducem soluția la această problemă, explicând cum să faceți ouă de Paște fără zahăr. Sunt atât de bogtei încât toată lumea se poate bucura de ele și le poate împărtăși cu familia. Dacă vrei să distrezi pe cineva cu acest dulce delicios, sau vrei să le faci singur, nu rata această rețetă.
Ingrediente pentru a face ouă de Paște fără zahăr:
- 30 de grame de ciocolată fără zahăr
- 1 matriță de ouă numărul 8
Primul pas în realizarea ouălor de Paște fără zahăr este pregătirea formelor. Când le aveți complet curate, ștergeți-le cu alcool pentru a vă asigura că sunt complet degresate, altfel ciocolata se va lipi.
Topiți ciocolata. Pentru a face acest lucru, puteți folosi cuptorul cu microunde încălzindu-l timp de un minut la putere minimă într-un recipient adecvat. Dacă preferați, o puteți face la bain-marie. În acest caz, puneți ciocolata într-un recipient peste altul pe un arzător cu apă clocotită, fără a intra în contact cu ea. Se amestecă constant până se topește.
Turnați ciocolata topită peste una dintre forme și distribuiți astfel încât toată suprafața să fie acoperită cu ciocolată.
Când aveți ciocolata gata, puneți-o cu capul în jos deasupra recipientului cu restul de ciocolată, astfel încât excesul să cadă.
Repetați aceeași procedură cu restul formelor. Apoi lăsați-l să se răcească la temperatura camerei dacă vremea este rece. Dacă este cald, ar trebui să le păstrați la frigider.
Desfaceți cu grijă ouăle de ciocolată fără zahăr și puneți-le într-o tigaie fierbinte, astfel încât marginile să se topească ușor. Puteți încălzi ouăle peste un prăjitor de pâine electric sau peste o oală cu apă fierbinte.
Unește două jumătăți pentru a forma oul. Decorați ouăle cum doriți și ai deja gata ouăle de Paște fără zahăr!
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News