Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oreste Teodorescu: Voi da în judecată...
WhatsApp

Oreste Teodorescu a fost audiat luni la DIICOT Ploieşti. El a declarat că nu are nicio legătură cu dosarul de trafic de droguri în care a fost audiat ca martor şi că va da în judecată publicaţiile şi jurnaliştii care au scris că s-a drogat.

"Nu am nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz. Procurorul DIICOT şi ofiţerul de la poliţia judiciară mi-au confirmat că nu au trimis nicio informaţie din acest dosar în spaţiul pbulc. Mă interesează de ce voi, colegii mei de breaslă, aţi colportat informaţii menite să îmi lezeze imaginea. Voi da în judecată pe absolut toţi cei care mi-au lezat imaginea publică", a declarat Oreste

”Când se construiește în trei zile un subiect al cărui personaj principal sunt eu - dar eu nu sunt implicat mai mult decât martor căruia i s-au prezentat patru fotografii... În mașina soției lui Rareș Bogdan intră doi recidiviști. Nu intri peste ei decât dacă vrei să sperii, nu să furi. Eu sunt chemat ca martor, dar sunt transformat de o parte a presei într-un fel de Pablo Escobar de Dâmbovița. Mi se pare că suntem într-un război mediatic între cei care sunt cu statul de drept și cei care vor ca România să se transforme în Penalistan”, a mai afirmat Oreste Teodorescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel