Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oreste Teodorescu, după vizita la DIICOT: Nu am nicio LEGĂTURĂ cu persoanele din acest caz
WhatsApp

Oreste Teodorescu s-a prezentat luni dimineață la sediul DIICOT Ploiești pentru a fi audiat în „dosarul cocaină pentru VIP-uri”.

Oreste a declarat la ieșirea de la DIICOT Ploiești că nu are nicio legătură cu acest caz.

El a mai declarat că nu a cumpărat și nu a cumpărat droguri.

Nu am relații nici personale, nici sociale cu persoanele publice din acest dosar. Nu le cunosc personal", a spus Oreste Teodorescu.

"Nu am nicio legătură cu acest caz. Nu cunosc persoanele implicate. Nu cumpăr droguri",

"Eu nu cred că sunt coincidențe. (...) Participarea mea în acest caz a luat sfârșit cu audierea de astăzi", a mai declarat Oreste.

"Am să mă adresez, prin dreptul meu legal, în instanță, dând în judecată pe absolut toți cei care au transmis în spațiul public o minciună menită să mă compromită. Nu știu cum au apărut în spațiul public. Declarația mea, când va deveni publică în dosar, o veți găsi acolo. (...) Toate informațiile care au fost vehiculate în spațiul public sunt precizaTe ca surse, surse judiciare din dosar, surse DIICOT. Dacă procurorul și ofițerii judiciari afirmă oficial că nu au făcut în spațiul public niciun comentariu cu privire la persoana mea și totuși de trei zile o anumită parte a presei mă plasează ca traficant, nenorocit. (...) Repet: nu am nicio legătură cu acest caz. Nu cunosc persoanele implicate. Nu am consumat, nu consum, nu cumpăr droguri", a spus Oreste.

"Eu nu cred că sunt coincidențe. (...) Participarea mea în acest caz a luat sfârșit cu audierea de astăzi", a subliniat Oreste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel