Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oreste, după întâlnirea cu ROMÂNII din Londra: „500.000 de români din Marea Britanie privesc cu îngrijorare dar și cu speranța spre patria lor!“
WhatsApp
Jurnalistul Oreste Teodorescu  se află în aceste zile la Londra, unde are programte o serie de întâlniri cu românii din Marea Britanie.

Jurnalistul Oreste Teodorescu a vorbit despre impresiile unei întâlniri pe care a avut-o în weekend cu românii din Marea Britanie. Într-o postare pe paginasa de Facebook, susține în postarea sa că 500.000 de români care se afla in Marea Britanie „privesc cu îngrijorare dar și cu speranța spre patria lor”.

„O foarte emoționantă întâlnire cu romanii din Londra! Am discutat despre starea națiunii, viitorul nostru politic, despre cum vor gestiona autoritățile romane dosarul Brexit! 500.000 de concetățeni de ai noștri care se afla in Marea Britanie privesc cu îngrijorare dar și cu speranța spre patria lor! Dumnezeu sa ne ajute sa găsim calea binelui!“, scrie Oreste într-o postare făcută de pe Wembley Stadium.

Potrivit unor cifre dezvăluite recent din diferite stistici, în Marea Britanie s-ar afla între 400.000 și 500.000 de români, constituind a doua cea mai importantă minoritate din regatul unit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel