Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oreste: „Am aflat pe surse date din sondajele interne ale PNL, USR și PSD!”
WhatsApp
Oreste Teodorescu a dezvăluit, în această seară, că are date din sondajele interne ale PNL, PSD și USR. În urma analizei sondajelor, jurnalistul a precizat faptul că ALDE, PRO Romania, PMP și UDMR nu trec pragul electoral.

„Am aflat pe surse date din sondajele interne ale pnl, usr și psd! Și după o sinteza va pot spune ca in urma răspunsurilor la întrebarea generală: dacă vor avea loc alegerile generale duminica viitoare, cu cine ați vota, concluzia generală este ca alde, pro romania, pmp și udmr nu trec pragul electoral... ceea ce e foarte bine! Toate parlamentele cu democrații consolidate au 3, maxim 4 partide parlamentare pe cele tot atâtea direcții politice: conservatori, liberali, socialiști, ecologiști/verzi.

Începând de săptămâna viitoare, partidele vor face public rezultatul sondajelor interne! In mod firesc, după anticipate vom avea o coaliție majoritara pnl-usr cu psd in opoziție! Acesta este singurul motiv pentru care partidele mici se visează absorbite de cele mari!”, a scris Oreste pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel