Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Orban în Franța: 3.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres în următorii 10 ani, în România
WhatsApp
Întrebat la ce s-a referit exact când, în cadrul discuțiilor cu reprezentanții mediului francez de afaceri, a vorbit despre investițiile din următorii 10 ani folosind termenul „enormement”, premierul Ludovic Orban a răspuns: 3.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres.
gov.ro

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, marți seară, după o întâlnire cu reprezentanții mediului francez de afaceri, ce înseamnă exact termenul „enormement”, pe care l-a folosit când s-a referit la investițiile în următorii 10 ani pe zona de infrastructură rutieră.

„Am prezentat. 3.000 de kilometri de autostradă și de drumuri expres, peste 2.500 de kilometri de cale ferată și multe alte investiții în infrastructura de toate tipurile: energetică, sanitară, infrastructura de comunicații”, a răspuns premierul.

 

Orban are în vedere stabilitatea fiscală și simplificarea procedurilor de obținere a autorizațiilor

 

Întrebat, de asemenea, la ce s-a referit când vorbea de predictibilitate în zona fiscală, premierul a spus că are în vedere stabilitatea fiscală și simplificarea procedurilor de obținere a autorizațiilor.

Orban s-a întâlnit marți cu reprezentanții mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizații patronale franceze - MEDEF (Mouvement des Entreprises de France).

Întâlnirea a avut loc în contextul vizitei oficiale pe care prim-ministrul României o face în Franța în perioada 26-27 octombrie, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel