Omletă cu spanac. Ingredientul secret care transformă o rețetă simplă în una de cinci stele. Aveți nevoie de:
6 ouă
300 grame spanac
100 grame de lapte
40 grmae de parmezan
100 grame șuncă afumată
ulei
sare și piper.
Încearcă și: Rețetă cu pește pentru Florii: Păstrăv Bellavista cu legume, deliciul italian care te va surprinde
Spălați spanacul și gătiți-l timp de zece minute în apă clocotită cu sare. Scurgeți-le bine și lăsați-le să se răcească. După ce s-a răcit, tăiați-l cu foarfecele de bucătărie.
Încercați și rețeta: Frittata. Rețeta omletei italiene, ideală micul dejun. Ingredientul secret care o face delicioasă
Bateți ouăle, adăugați laptele, parmezanul ras, sarea și piperul, spanacul tocat și șunca. Amestecați bine toate ingredientele.
Ar putea să vă placă și: Prăjitură rapidă fără coacere. Rețeta unui desert, care va deveni vedeta mesei
Luați o tigaie antiaderentă și ungeți-o cu ulei. După ce s-a încălzit, turnați amestecul de omletă în tigaie. Omleta se gătește pe ambele părți. Poftă bună.
Vedeți și: Omletă dulce cu banane, o rețetă simplă, delicioasă și nepretențioasă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News