Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olguța Vasilescu anunță că a dat lovitura: Craiova ar fi preferata turiștilor, înainte de Roma, Paris sau Viena
WhatsApp
Craiova este pe primul loc în topul destinațiilor europene de Paște, înaintea unor capitale și orașe europene cu tradiție, precum Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra, anunță Lia Olguța Vasilescu. Primarul municipiului Craiova a prezentat sondajul realizat de un site de turism. 

"O veste extraordinară pentru orașul nostru: Craiova este pe primul loc în topul destinațiilor europene de Paște! Orașul nostru a fost votat de peste 10700 de oameni din 68 de țări ca fiind destinația lor preferată de Paște, înaintea unor capitale și orașe europene cu tradiție, precum Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra", scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Craiova este, de altfel, singurul oraș din România inclus în acest top, în care se regăsesc zeci de destinații din Europa, precizează Vasilescu.

"Peisajele florale din parcurile, grădinile și zonele publice ale orașului, precum și amenajarea de noapte făcută la Catedrala din Craiova pentru perioada sărbătorilor, i-au determinat pe cei care urmăreau acest concurs să ne acorde votul care ne conferă acest prestigios loc întâi. European Best Destinations este cel mai vizitat site turistic din Europa, iar plasarea în top ne onorează și ne obligă să ne prezentăm cel puțin la fel de bine și pe viitor. Hotelierii, agențiile de turism și toate companiile sau instituțiile care lucrează în domeniul turismului din Craiova au dreptul să utilizeze oficial logo-ul pe toate comunicările, site-urile, fotografiile sau imaginile difuzate/distribuite. Mulțumim tuturor celor care au votat Craiova și vă așteptăm să ne vizitați orașul”, mai scrie primarul Craiovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel